maanantai 6. toukokuuta 2013

Multnomah-huivi

Tiinalta saatu Aurea-lanka, 50 % baby alpaca, 50 % silkki, on neulottu huiviksi. Multnomahin olen tehnyt aiemminkin ja siinäkin postauksessa olen todennut tämän tosi tylsäksi neulottavaksi.
 Tämä edellinen on neulottu Laurilan alpakkalangasta.

 
Niin se oli nytkin. Yhtä ja samaa. Mutt mä en millään viitsinyt ruveta kahlaamaan ziljoonaa tarjolla olevaa huiviohjetta, ett mikä olis ollut hyvä, kiva ja sopiva.  Neuloin tän puikolla 4.0 ja lankaa kului 150 grammaa plus vähän suomen lampaanvillalankaa kun Aurea loppui päättelykerroksella.

Kuvia otin sisällä ja partsilla, laitan kaikki ku en osannut valita.

Vihdoinkin löysin taitelijakaupasta sopivan kokoisen (10x10 cm) kehyksen ristipistotyölleni. Se on nyt ripustettuna makkarin oveen.
 Eila huom! Pororoikko roikkuu tuossa seinällä allakan luona aina näkösällä.
KS

12 kommenttia:

 1. Multnomah on ollut mun suosikki juuri yksinkertaisuutensa takia. Tuo Aurea on kivantuntuista lankaa ja huivi on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Vaikka olikin tylsä tehtävä niin huivi on erittäin kaunis!
  Kauniit kehykset oletkin löytänyt.
  -Bemu-

  VastaaPoista
 3. On se kiva kun jonkun mielestä se on tylsä neulottava, mulla on ollut varmaan jo 1.5 vuotta omani kesken, tai siis piti olla toissa jouluna Merin joululahja, hihhih...mutta en tajunnut jotain kohtaa ohjeesta ja kesken jäi. Tarvii ottaa se sit kesällä varmaan saareen ;D Musta toi malli on niin ihana, ehkä mä opin sen vielä... Kaunis kehys kauniille pistelylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saaressahan ne sun ongelmaneuleet yleensä on selvinneet;)

   Poista
 4. Malli on kyllä kaunis, väristä en sano mittää kun en ruskeasta tykkää. Minullakin on ohje tulostettuna, jospa saisi vaikka ensi keväänä aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva huivi, ja tutunnäköinen taulu - mulla on sekä tuo samainen yhden enkelin taulu että toinen, jossa on kaksi enkeliä, saman valmistajan ristipistopakkauksia kumpikin.

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo taulu ja oikein kauniit kehykset löysit.
  Huivi lämmittää saaressa ilta-aurinkoa katsellessa.

  VastaaPoista
 7. Kauniit huivit ja soma taulu. Terveisiä M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 8. Minusta helmakuvio aaltoilee kivasti! Tämä on ollut jo vuosia ToDo-listalla, jos löytyisi sopiva lanka...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.