sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pari kuvaa vain

Oltiin viikonvaihde saaressa. Lähdettiin kyll Kreivin aikaan pois puolenpäivän paatilla ja päästiin kuivana kotiin. Iltapaatilla tullessa olis jo kastunut. Ja oisko siihen kyytiin mahtunutkaan kun paatti toi niiiiin paljon päiväkävijöitä, että oli ihan pullollaan.

Piti ottamani kuva kun Hali tarkkailee ympäristöä tähystyspaikaltaan, mutta tietysti se just päätti tulla alas.

Kun valkovuokkojen valkea matto kuihtuu niin tilalle tulevat herkät ketunleivät.

Mikä lie metsänpeikko;)

Lauantain Hesarissa oli pieni juttu Kaunissaaresta. Kyllä mä toimittajan kanssa keskustelin mutta en yhtäkään sellaista lausetta sanonut mitä on kirjoitettu.  Nätisti kerroin asioita positiivisessa hengessä mutta jutusta saa aivan päinvastaisen käsityksen, ehkä tarkoituksellisesti?

Edellisen postauksen lopussa kysyin eläimen jätöksistä. Ne on siis pieniä, eli ei missään tapauksessa oli hirvi, peura tms. Nyt naapuritelttailija sanoi, melko varmaksi, että ne on metsäjäniksen papanoita. Niitähän saaressa on, itsekin näin yhden. Kävin etsimässä mutt en löytäny papanakasaa kuvattavaksi.
KS

6 kommenttia:

 1. Juu, juttu luettiin ja vähän ihmettelin sitä loppua, ei ollut ihan sinua. Seuraavalla kerralla sitten vaadit tekstin tarkistettavaksi ;D
  Täällä maalla oli tänään todella hieno ja lämmin päivä, lähettelen näitä auringonsäteitä sinnekin.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ollut sateesta tietoakaan.

  VastaaPoista
 3. Toimittajat kirjoittelevat mitä sattuu.
  Minusta tuo metsänpeikko näyttää ihan apinalta.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun pääsitte kuivin jaloin kotiin. Hauska tuo Halin tähystyspaikka ;) Voi noita toimittajia :( Mulle ei tule Hesaria, mutta voin varmaan artikkelin sulta joskus lukea? Vihaiselta näyttää tuo metsänpeikko...

  VastaaPoista
 5. Mukavia kuvia :) Hali tuntuu nauttivat koko sydämestään <3
  -Bemu-

  VastaaPoista
 6. Hali on varmaan kivaa telttailuseuraa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.