sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hali-kisun kesänaloitus

Nämä ensimmäiset 4 kuvaa, ja viimeisenä oleva puukuva, joissa on päiväys 11/05/2013 ja alakulmassa P., on ottanut saariystävä Pirjo. Lämmin Kiitos näistä upeista kuvista!
Hali saapuu saareen!
Hali pääsee kopasta, valjaat laitetaan. Otin sen ulos sivusta ku ajattelin, jos se siitä etuluukusta vaikka syöksyis heti karkuun ku valjas ei ollu  kopassa vielä päällä.
Jahas, missäs mä nyt oon?
Ja eikun menoks!

Ou jee jee! Hali on ihan oikea retkeilykissa! Koko reissu meni tosi hienosti, oon ihan ylpeä reippaasta kissastani. Menomatkalla pari kertaa naukausi mutta ei reihunut kopassa eikä ollut moksiskaan merimatkasta. Perillä se pääsi vähän ulos kopasta ja oli heti menossa henkilökunnan talon pihalle, ehkä se luuli ett se on uus kotitalo.
Suvikoijalla se oli heti ku kotonaan. Katseli pihaa, nuuski nurkkia ja tutustui telttaan sisällä ja ulkona. Söi, joi, pissi ja kakki han normaalisti, no problem. Teki tarpeitaan jopa ihan luontoon, ei siis ole hiekkalaatikkosidonnainen;) Nyt tarvii sitt pitää kakkapusseja taskussa.
Nukkumaan mennessä se tuli ekaks mun pään viereen tyynyn ja peitonliepeen lämpöön nukkumaan mutta yöllä se on siirtynyt jalkopäähän. Sillä oli yöllä vain kaulapanta kun totesin, että se tuskin pääsee teltasta itsekseen ulos, on liepeet sen verran tiiviisti kiinni ja oven eteen laitoin yhden laudan tukkeeksi.
Tänään se taas uteliaana seurasi ku mä touhusin kaikenlaista. Kotimatka meni taas hienosti, laivamatkalla se näytti nukkuvan. Metrossa kuunteli niitä ovien plingpling-ääniä. Nyt se on kotona naukunu, ehkä se haluais taas lähteä ulos ja reissuun. Oon niin tyytyväinen ja iloinen. Niin ja se uusi kantokoppa on tosi hyvä.
Tässä sitt mun ottamia kuvia:

Tässä Hali tutustuu Info-katoksen pöllipinoon!
Äitienpäivän valkovuokot piti tsekata.
Hali venematkalla.
Hali metrossa.
Semmonen reipas reissukissa mulla on!

En itse millään ehtinyt katsomaan myrskytuhoa niin tässä vielä Pirjon ottama kuva pohjoisrannan kaatuneiden puiden ryteiköstä. Tietä pitkin ei siis pääse kulkemaan vaan on rangat on kierrettävä ihan rannan kautta. Huh huh. On tässä metsureilla työtä kerrakseen. Kuulemma se oli Antti-myrsky kun nämä kaatoi.
KS

24 kommenttia:

 1. Kyllä näitä kuvia odotettiinkin! :) Ihanaa, että Hali viihtyy saaressa ja että matkatkin meni hyvin! Nyt sitten odottelette vaan seuraavaa reissua.

  -Maria

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskoja kuvia :D Hali taitaa olla ihka oikea saaristokissa! Se tietää mistä emäntäkin tykkää :) Aikamoinen myräkkä siellä on ollut kuvan perusteella, huhhuh! Kiva päivitys :) Saisinkohan mäkin tehtyä vihdoin omani ;)

  VastaaPoista
 3. Mukava nähdä, että Hali viihtyy ja matkat meni hyvin.

  VastaaPoista
 4. tosi hienoa, että näin tyynesti suhtautui reissaamiseen!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, oikea meri- ja saarikissa sulla. Ihania kuvia Halista.

  VastaaPoista
 6. Ihana Hali! Teillä on mahtava kesä edessä. Kolmannessa kuvassa on kyllä hieman hämmästynyt ilme. Kiitokseksi reissusta Hali suunnitteli keräävänsä sulle muutaman valkovuokon.

  VastaaPoista
 7. Te ootte niin ihana pari Halin kanssa. Niin sun oloinen kisu kun olla voi.

  VastaaPoista
 8. Hyvä pari olette, aina tulossa tai menossa ja uutta etsimässä.

  VastaaPoista
 9. Wau, Hali on ihan pro! Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 10. Kylläpäs Hali näyttää viihtyvän saaressa. Sait Halista hyvän telttailukaverin.

  VastaaPoista
 11. Reissunaisella pitää olla reissukissa kaverina:)

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa! Hali on oikea reipas saarikissa!
  P.S. Keittiös on matto. Se painaa kymmenen kiloa ja päällä on pöytä ja viis tuolia... Ja ne tyynyt oli metrin päässä seinan takana eli ei kaukana.

  VastaaPoista
 13. Ihana Hali <3 Tulee teille upea kesä, sulla kaverina tuollainen "metsäkissa". Hienoa että sopeutuminen reissukissaksi meni hyvin!
  Oikein mukavia päiviä :)
  -Bemu-

  VastaaPoista
 14. Aika hurjaa jälkeä puuston kaaduttua! On siellä "kissanpäivät".

  VastaaPoista
 15. Hän on hurmaava ja edelleenkää en tykkää muista kissoista kai, kun hänen ihanuudestaan Halista, suukko ja rapsut kisulle ja halit siulle,

  VastaaPoista
 16. Halistahan on tullut oikein julkkis :) Terkkuja ja iloisia kesäpäiviä! t Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on Hesyn FB:ssa jos sitä julkkiksella tarkoitat;)

   Poista
  2. Hali oli Mustissa ja Mirrissäkin tavattavissa :) valitettavasti en päässyt silloin paikalle. Halissa on karismaa :)Anu

   Poista
  3. Hesyn sivuilla oli maininta tästä käynnistä Mustissa ja Mirrissä, mutta kun luin blogista tarkemmin, niin ei se ollutkaan mikään järjestetty juttu tai erikoisesti joku Hali-tapahtuma :) ei se mitään :) Hali on ihana!

   Poista
 17. Wau, kun sinulla on hiano reissukatti ja mainion sopeutuvainen. Kunnon kissasissi, kun osaa nukkuu teltassakin. Terkkuja M-L ja ossi.

  VastaaPoista
 18. Sul on paree reissukissa ku meitin koiskat yhteensä :)!

  VastaaPoista
 19. Mahtoi uni tulla moisen reissaamisen jälkeen.

  VastaaPoista
 20. Tosiaankin tuo Hali on oikea reissumies. Ei ole viiksikarvakaan värähtänyt, vaikka poika on monella pelillä matkustellut. Hieno mies kertakaikkiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.