maanantai 10. kesäkuuta 2013

Stadin uusin lankakauppa Villa LANKA

 Kinaporinkatu 1, siis siellä Kurvin tienoilla ja Vaasankadun kävelykadun kulmilla.

Ihan yllättäen on stadiin avattu lankakauppa Villa LANKA. On se jo jonkin aikaa ollut olemassa ja tietoakin on ollut saatavilla mutta eipäs ollut mun silmiin ja korviin sattunut ennenkuin SeijaP:n blogista bongasin tiedon. Kävin siellä viime tiistaina neuletapaamisessa. Meitä oli kylläkin vain kolme: Anna, yksi vakiasiakas ja minä (on siitä FB sivullakin kirjoitettu;))
Ovi on kutsuvasti auki:)
Lankoja on monenlaisia ja -laatuisia, Anna valitsee itse myymänsä langat ja osaa niistä kertoa tarkemmin. En niitä tässä rupea luettelemaan, kaupan FB-sivulta voitte lukea tarjonnasta. FB sivulle pääsee ja voi lukea ilman että on FB-jäsen. Siis kaikille avoin sivu.
Catania on ehdottoman hyvä puuvilla ja sitä on hieno värivalikoima tarjolla, tän nyt mainitsen ku se oli helppo muistaa ja itse tykkään langasta.
Myynnissä on myös kaikenlaista ihanaa tilpehööriä, kasseja ja muita käsitöitä eksoottisista maista.
Tiistaisin on neuletapaaminen mutta kannattaa tarkistaa FB-sivulta kulloinenkin tilanne, ainakin näin kesällä. Kivan vilpoista oli hellepäivänä neuloa ja jutustella vanhan talon paksujen seinien suojassa.
KS

10 kommenttia:

 1. Hauska nimi lankakaupalla! :) Mulla on kans just nyt Cataniaa koukulla, itse asiassa työ on paraikaa sylissänikin, teen sitä blogeja lukiessani tässä samalla. :) En ole siitä aiemmin mitään tehnyt, mutta ihan hyvältä tuntuu virkata.

  VastaaPoista
 2. Kiitti muuten kutsusta, kuten huomasit, en ehtinyt mukaan.

  VastaaPoista
 3. Mainionnäköinen puoti. Täytyy käydä visiteeraamassa, jos sattuu asioita tuohon suuntaan. Terveisii M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 4. Tuolla päin on kaikkea niin kivaa. Käsitöille jää nykyisin niin vähän aikaa, kun on kaikkea muuta.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun pääsit neulomaan kanssamme. Toivottavasti tulet toistekin!

  Kesällä vakkarineulojat katoavat kuka minnekin, mutta onneksi meillä voi järjestää ex tempore kässäiltojakin. Niin kuin tänään. Jumituttiin ihan muuten vaan neulomaan aina lähemmäs iltakymmentä. Taidettiin siinä samalla vähän parantaa maailmaakin :)

  Blogisi taustakuvan laineiden liplatuksen voi suorastaan kuulla, ja samalla haistaa meren tuoksun nenässään. En tiedä onko maailmassa mitään yhtä ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Piti vielä kysyä sinulta niistä mainitsemistasi frivolite-neuloista. Lupasin tsekata, löytyykö niitä tavarantoimittajiltamme. Yhdeltä löytyi. Pakkauksessa on 25 neulaa, nro 0-1.3, pituus 80 mm, lajitelmapakkauksen hinta 2,10. Onko näillä mitään tekoa, vai ovatko ne liian lyhyitä?

  Kyselee nimimerkki 'Asiasta mitään tietämätön'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos löytyy ni täällä olis yks kiinnostunu kans. Tai siis en mä vaan mun asiakkaat;-)

   Poista
 7. Mahtavaa! Pienet puodit ovat kivoja, kunhan vaan oppisimme itsekukin niissä käymään.

  VastaaPoista
 8. Cataniaa kokeilin ensi kertaa viime kuussa virkaten. Tulos täytyy blogata jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 9. Annan puoti on varmaan ihan mieletön maailma ja hänen langat ja mallinsa upeita. Kannattaa mennä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.