torstai 1. elokuuta 2013

Keittokatos ynnä muuta

* Etelän keittokatos on hieman ehostunut. Siihen tuli uusi sellainen tulipesän sisus, prototyyppi. Pientä parannettavaa vielä on mutta hyvä se on näinkin. Ainakin ulkonäkö parani huomattavasti kun ei enää tarvitse olla jos jonkinnäköistä tiiliskiven palasta tukemassa keittolevytasoa. Se on ollut huonolla tolalla jo muutaman vuoden. Muuraukset menevät rikki kun ihmiset haluavat paistaa makkaransa avotulella ja ottavat koko kannen pois tulipesältä. Ehkä, ehkä joskus saadaan erillinen makkaranpaistogrilli.

Ja koska tulisija siistiytyi niin pitihän "lattiakin" ehostaa, eli Erjan kanssa kannoimme siihen jokusen sangollisen karkeaa hiekkaa. Ai ai että nyt on siisti keittis :)

* Oho, yhtenä päivänä etelän rannan tuntumaan ilmestyi kummallinen lava. Sitten siihen tuli kaiteet, siis sille lavalle, ja outo tolppa. Ja sitten tolppaan SUIHKUtanko. Ja seuraavaksi vesiletku. Siis: etelän ja lännen uimarannoille on saatu yksinkertaiset suihkut. Vain kylmää vettä mutta sillä saa meriveden huuhdottua kuka niin haluaa. Hyvä hyvä.
Ja yksi uusi vesipistekin on ilmestynyt tien varteen. Josko jonain päivänä vesi saataisiin kulkemaan sillekin välille, josta se vielä puuttuu (= etelän ranta keittis-länsipää).

* Muutamana hellepäivänä on saareen ollut niin paljon tulijoita, että osa on jäänyt Vuosaaressa rannalle! Poispääsyäkin on jonotettu laiturin mitalla.
KS

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi.