sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Juhlaliinani

Tämä neuleliina jo vilahti joulukuvissa mutt arkistoin sen vielä tälleen erikseen.  Kuvassa se on lasilevyn päällä, joka on korotettu pöytätasosta, siksi alla toinen liina. Näkyy siinä vähän nuo sydänvalotkin jotka on teipattu lasilevyyn ja valaisevat kivasti pöydän. Aattona otetussa kuvassa idea näkyy vähän paremmin.

Malli: Birthe, kirjasta Knitted Lace
Lanka: 100% puuvilla Sissy, joka oli hieman karheampaa kuin tavallisesti käyttämäni virkkauslangat, päättelykerros Novita Silver
Puikko: Addi pitsipyörö 2.50
Koko: halkaisija on noin 48 cm


Lanka meni niin loppuun, että viimeiselle kuviokerrokselle piti ottaa ja purkaa aiemmin silmälasien roikottamiseen tekemästäni nauhasta parikytsenttiä. Päättelykerrokselle oli sitt keksittävä jotain muuta ja ku sopivaa muuta väriä ei ollut niin pakko oli N-merkkistä Silver-lankaa käyttää. Vähänhän se on paksua tuohon mutta olkoon nyt näin.
Tykkään liinasta ja se on nyt sitt tämmönen joulunajanliina, tai sitten se saattaa jäädä vakituiseenkin käyttöön, aika näyttää.
Pari kaulaliinaakin ja yhdet sukat on valmistunut mutt laitan ne sitt erikseen.
KS

10 kommenttia:

 1. Oi että nuo neulotutliinat ovat sitten kauniita niin myös tuo värikin on.
  Voi kun kerkeis itsekin niitä taasen joskus neulomaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on liinasi ja taidat joutua uuden rilliroikottimen tekemään. Hopea sopii hyvin tuohon väriin.

  VastaaPoista
 3. Tuli kyllä kaunis liina tästäkin. Niitä on aina mukava tulla katsomaan. Onnea myös vaihtuvalle vuodelle.

  VastaaPoista
 4. Tämä liina on kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
 5. Upea liina jälleen. Kaunis väri ja kaunis kuvio.

  VastaaPoista
 6. Aivan upea, kertakaikkiaan. Minun silmille tuossa on vähän kuin sitä samaa kuviota kun niissä ihanissa punavihreissä joululiinoissa, mutta isompana. Mahtava!! Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi. Ja Halille halit, tietty.

  VastaaPoista
 7. Tämä liina on kyllä aivan mielettömän kaunis. Ettäs osaatkin.

  VastaaPoista
 8. Upea, upea liina! Kyllä olet todellinen liinankutojamestari!
  Sitä lähettämääsi liinaa on täällä ihailtu jokaisen ystävän, sukulaisen ja kylännaisen voimin... Kuvatakkin yrittänyt huonnolla menestyksellä, salamalla ei hyvää tule ja pimeitä on päivät, mut joku päivä se aurinko paistaa mammuttilaankin ja sitten on kameralla kiirettä...
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä Sinulle ja Halille rapsutuksia!

  VastaaPoista
 9. Kaunis liina! Just eilen mietin et olisko hyvä uudenvuodenlupaus opetella neulomaan liinoja kun se virkkaaminen on niin vastenmielistä puuhaa...
  Pakko ihan vähän hehkutella...Arvaas missä ollaan ;)
  Saunottu on ja uitu. Kissu on ihan ulkoilusta uupunut ja makoilee tuossa vieressä. Lähettelee Halille saariterveisiä! Täältä poistutaan vasta ens vuonna (tai ennen jos tulee pakkanen ja jäät)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.