torstai 5. joulukuuta 2013

Vastaanotettua

Oi oi, posti toi niiiiin kauniin pistelyn Eilalta, että sanattomaksi menin. Tämä on kaunis, ja Eila on muuttanut mallin koiran kissaksi, siis tässä Hali ja mä ollaan joulukuusen haussa. Aimminkin olen saanut näitä taidokkaita roikkoja, ne on aina esillä ja taitaa tämäkin jäädä katseltavaksi vuoden ympäri, vaikka onkin talvinen. KIITOS Eila.


Tiistaina olin VillaLankassa neulomassa. Outi-M vihdoin löysi tiensä kauppaan. Ja tuliaisten kera. Neulomisen lomassa nautimme Outin leipomia pipareita ja niiden päälle levitettiin Appelsiini-tuorejuustoa. Ai että on hyvää. Suosittelen kokeilemaan, tämä on hieno vaihtoehto aura-pipariherkulle.
Ja kuinkas ollakkaan, mä sain ihan ikioman piparilaatikon ja juustorasian. Eikä siinä vielä kaikki: Outin legendaarisen hyvän suklaakakunkin sain! Piparit piti jo laittaa vähän jemmaan etten syö kaikkia kerralla.

Eikä saamiset vieläkään loppuneet. Tiina oli matkoilla Afrikassa asti. Sain tämmösen kivan pienen kissalaukun, multa meni ohi korvan oliko tää sieltä afrikasta vai mistä.  EDIT: Laukku on siis Dar es Salamin torilta. Sorry Tiina ku en muistanut ett siitähän me puhuttiin. Homepää olen.

XXX

Tarkistuslaskennan suoritettuani totean, että joululiinoja oli kaikenkaikkiaan 15! Muutaman olis vielä pitäny tehdä mutta lanka rupes lopppumaan. Neulottu on 100 grammaa/ 1200 metriä puikoilla 2.25 ja 2.50.
Jokunen mykistynyt kiitoskommentti on näistä tullut;) Älkää nyt hyvä ihmiset ottako mitään paineita yllätyksistäni, mulla on hyvä mieli ku sain nää tehdä ja antaa. Se riittää eikä tännepäin tarvii mitään ruveta lähettelemään, niih.
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE

 toivottavat KristiinaS ja Hali
KS

15 kommenttia:

 1. Ihastuttaa ristipistotyö ja kiva kissalaukku. Ainakin laukun väreistä mulle tulee Afrikka mieleen. Nuo sinun joululiinasi ovat kanssa hätkähdyttävän upeita, joten en ihmettele, jos joku muukin kuin minä on ollut mykistynyt. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää, toivottelevat Marja-Leena ja Ossi-mäyris!

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja olet saanut ja liinasi ovat niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Sellaista lempeänleppoisaa joulukuun alkua toivottelen minä:) Halille halitukset 20 käpälän voimin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos, kiitos! Aivan ihanan liinan sain. On sinulla ollut niiden kanssa tekemistä.
  Olet itsekin saanut kivoja lahjoja ja nuo piparit ihan tuoksuu ja maistuu ruudun läpikin. Pitääkin ottaa piparitaikina sulamaan.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Liina on aivan ihastuttava! Antaessaan saa. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Sinä olet niin kiltti ihminen, että saat lahjoja ja herkkuja jo ennen jouluakin!

  VastaaPoista
 7. Kristiina.Ihan Tansaniasta,Dar Es Salaamista laukku ostettu.Paikalliselta torimyyjältä.Kun näin laukun,kiljaisin toi on ihan Kristiinan oloinen laukku. Ahaa elämys kuten puhuttiin. Hyvää itsenäisyyspäivää sulle ja Välille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi miten olin niin muistamaton ja homepää ett unohdin koko jutustelumme. Sorry Tiina, korjasin asian blogitekstiin.

   Poista
 8. Halille. hitsin kirjoitusvirheet.

  VastaaPoista
 9. Mukavat kuviot laukussa:)
  Ah mitä herkkuja, piparit ja suklaakakku! Minä just tein piparkakkutaikinan, aamulla sitten leipomaan.

  VastaaPoista
 10. Just on niin sun olonen laukku ettei paremmasta väliä, kiva kun ihan afrikasta asti tuli luoksesi ;). Outi-M:n suklaakakkua minäkin muistelen, mistäköhän siihen löytäisi reseptin.
  Pistely/ristipistotyö on kaunis.

  VastaaPoista
 11. Ihania muistamisia olet saanut!

  VastaaPoista
 12. Hyvä ihme miten kaunis pistely! Kakku näyttää herkulliselta, lurps! Hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
 13. Outi-M:n suklaakakkua kuolaan.....

  VastaaPoista
 14. Kiitos, mekin saimme ihanan liinan! Kaunis kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.