lauantai 19. huhtikuuta 2014

Fiilistelyä Hagiksessa

Tulee nyt toinen päivitys samalle päivälle mutt ei kai se haittaa.
Suhautin metrolla Hagiksen torille ja halliin. Kyll kannatti, oli niin mukava fiilis myyjillä ja asiakkailla. Torilla oli varsinainen kukkaloisto

Join kahvin ja nautin haitarin ja läskibasson soittajien kesäisestä musiikista. Soittoa kuvattiin ehkä tv-ohjelmaan tms. Vois mun broidikin käydä Tapiolan torilla soittelemassa ja piristämässä kanssakulkijoita.

Ostin toivottavasti kunnollista pashaa, yhden paprikan 1 euro/kpl, kotimaista lammasta ulkofilepihvin tosi tuoksuvassa valkosipuli yms. marinadissa, Bretagnessa valmistettua suolakukalla maustettua toffeeta (kuola valuu), ja espanjalaisia mansikoita. Hallin toisessa kerroksessa on se ihana puoti, jossa on kaikenlaisia kivoja peltirasioita. Nyt oli tullut uusia kissarasioita ja olihan se ihan pakko ostaa yksi pieni. Sitäpaitsi tuo kissa on aikas lailla Uskon näköinen;) (Olis ollu myös Halin näköinen saatavilla.)

Kotimaisia tulppaaneja 3 nippua kympillä! (*vilkutus* espanjaan Rofelle: kiitos kukkarahasta.)Nyt ne on vähän uimassa ja sitt saan laittaa pariin maljakkoon, kaunista tulee.


"Elämä on ihanaa kun se oikein oivaltaa!"

ja kun hymyilee kulkiessaan niin vastaantulijoidenkin naamaan ilmestyy hymynkare;)
KS

9 kommenttia:

  1. Toreilla on aina sellainen "hidastettu" tunnelma.

    VastaaPoista
  2. No niinhän on kuin kesällä otettuja kuvii. Ehkä tulppaaneista voi aatella, että vasta ollaan kevään puolella. Kaunis toi kisurasia. Varmaan samasta puljusta minä ostin viime keväänä sellaisen ison pyöreän peltirasian, jossa kukkoja ja kanoja. Minä säilytän siinä tiskipöydällä tiskikoneen pulveria, tai nappimuotoista:) Terveisii ja Uskolle paijauksii. Aattele, ihan koko aika vähenee se saareen pääsyn aika. Toivottavasti tulee kaunis ja lämmin kevät ja kesä. Toivottavasti Usko sopeutuu helposti saareen. Terveisii, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
  3. Olipa hyväntuulen postaus:)
    Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Hagiksessa minäkin tänään olin, mutta en torilla. Ihania tulppaaneja ja söpö kisurasia.

    VastaaPoista
  5. Ihania kesäisiä kuvia.
    Kerropa sitten oliko pasha hyvää tai peräti herkullista.

    VastaaPoista
  6. Oot NIIN oikeassa et jos hymysuin kulkee niin samaa tulee vastaan ja jos on naama väärinpäin niin just sellaisiin ihmisiin törmää. Hyvää Pääsiäistä saaresta. Laskettiin verkko just EIKÄ toivota matikoita vaan ahvenia.

    VastaaPoista
  7. Sä oot niin aito niin stadilainen niin ihana ja niin kekseliään energinen!
    Voi kun sais sut anopiks ja mummiks ja ystäväks;) oikeesti!
    Ei siis tarkota et oisin sun poikaas silmät iskenyt;))) vaan suhun;DD
    Hyvää kevättä!!!!!
    T. Lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoistasi. Mä niiin haluaisin olla anoppi jollekin:) Mun poika on kyll ihan vapaa ja ns. haku päällä;)
      Ystäväks, tai ainakin tutuksi pääsee kyll helposti ku moikkaa stadilla tavatessa.
      Oikein hyvää kevättä Sinulle, Lukija.

      Poista

Kiitos kommentistasi.