sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Shoppailemassa

Ou jee, oli kiva shoppailupäivä! Erjan kanssa kulutettiin kaupoissa kuusi tuntia! Ensin Biltemaan, josta ostettiin sitä sun tätä tarpeellista, siis The Saareen;)
Sieltä Vantaanportin ostoskeitaaseen ja ekaks Partioaitan Outlettiin. Oho, siellä olikin tosi edullisia Royal Robbins mallikappaleita, kaikki 14.90 /kpl. Mä ostin shortsit ja oranssin shortsi-hameen. Erjakin osti muutaman vaatteen, mm. ihanat puuvillahousut joista ei valitettavasti ollut mun kokoa. Ehdottomasti kannattava käynti.
Siitä viereiseen Musti & Mirriin. Uskolle ostin kesähäkin - siis se on pakko laittaa häkkiin siksi aikaa kun käyn esim. kaupalla, saunassa tms. Nyt Usko vain nuuskii häkkiä ja parasta oli häkin pakkauslaatikko!

Hong Kong käveltiin läpi mutta ei siellä oikeastaan ollut mitään mitä ei lähempääkin saisi. Viimeiseksi sitt Ikeaan. Kierroksen puolessa välissähän siellä on se ravintola ja päätettiin syödä lihapullat. Kassalla huomasin että kukkaroa ei olekaan kassissa. Noh, mähän en panikoi, se ei mitään auta. Erja maksoi, syötiin "ei niin hyvät kuin ennen" lihapullat. Jatkettiin kierrosta ja loppuunpäästyämme menin sitt autolle etsiin kukkaroa. Ja siellähän se oli takin taskussa. Takas kassajonoon ja loppu hyvin kaikki hyvin.

Liikkeellä oltiin Maija-systerin autolla. Kiitos lainasta. Se on niiiiiin kiva ku pääsee helposti liikkumaan Kehä III:sen kaupoille. 
Erjalle kiitos seurasta! On niiiiin paljon mukavampi shoppailla kaverin kanssa kuin itsekseen.


KS

15 kommenttia:

  1. Uskookohan Usko että siellä häkissä pitää sitten kanssa olla eikä tehdä karkausyrityksiä. Toivottavasti siinä on tarpeeksi noita seiniä yhdistäviä lukituksia ja ovessa kanssa, sanoo hän joka ei häkkejä ole ennen edes nähnyt.
    Hyvät ostokset olet tehnyt. Toivottavasti ilmat edes vähän lämpiäisivät ennen kuin The Saarielämä alkaa.

    VastaaPoista
  2. Värikkäitä ostoksia, ja saari kutsuu? Toivottavasti Usko sopeutuu saariolosuhteisiin, ja miksipä ei.

    VastaaPoista
  3. Välillä täytyy shoppailla. Mekin oltiin Ikeassa varmistamassa huonekalutoimituksia. Lämpöä toivotaan saareen.

    VastaaPoista
  4. Vai sai Usko oman kesämökin =) Noin se oppiikin tykkäämään siitä, kun saa aluksi kulkea vapaasti sisään ja ulos. Meillä on kuljetuskopatkin koko ajan auki ja kissat käy nukkumassa niissä, ei mitään ongelmia sitten kun tarvii johonkin lähteä.
    Kyllä shoppailu kuuluu naisen elämään =D Minä shoppailen yleensä kirppareilla, saa paljon tavaraa ja halvalla =D

    VastaaPoista
  5. WAU, mikä saalis :) Hiano jellonahäkki Uskolle! Ehditäänkö lounaalle ennen THÖ SAARTA?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai ku lounas on ollu mielessä monta päivää. Kyll olis ihan pakko ehtiä.
      Toisaalta, tuuhan mä sieltä nyt useammin stadiin kuin ennen.

      Poista
  6. Hyviä ostoksia ja Usko sai oman kissakesämöksän. Saariaika lähestyy. Tulisipa vaan vähän lämpimämpää. Kuen Sude totesikin, nii shoppailu kuuluu niiden naisten elämään, jotka tykkäävät shoppailla. Minä olen siinä suhteessa vähän outolintu... Terveisii ja ja hyvää alkavaa saarikautta, jos et nyt enää lähtöäs päivittele. Terkkuja toivottelevat M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin oikeasti shoppailen. Ostan kun jotain on tarvis. Nytkin oli oikeasti aika pienet ostokset ja kaikki tarpeellista.
      Kirppiksiltä ja Kierrätyskeskuksestakin ostan ja usein menenkin niistä katsomaan josko olis jotain tarpeellista tarjolla.
      Uskon häkkiäkin katsoin ensin netistä (tori.fi, keltainen pörssi yms) mutta tulos oli huono.
      Kun on oppinut elämään säästeliäästi, ei itarasti pihistäen kuitenkaan, niin ei sitä osaa ihan hulvattomasti shoppailla.

      Poista
    2. Kristiina. Musta kantsii ilmoittaa näissä blogeissa kanssa, jos tarttee jotain. Esim just tollaista häkkii. Kaikki ei jaksa ilmoitella noilla nettipalstoilla. Multa oisit saanut ilmatteksi tuollaisen häkin, mutta eihän se nyt enää auta. Ossi työnnettiin kaksi kertaa sinne, kun sillä oli se kuuluisa mäyräkoirahalvaus ja sen piti olla liikkumatta, mutta ei se voinut olla siellä, kun se sai sellaisen paniikkikohtauksen ja nousi sitä häkin seinää vasten. Joten arvaa vaan kellä nyt lojuu häkki tiellä tuolla vaatehuoneessa? Tarjosin sitä jo yhdelle mäykkykaverille, mutta ei halunnut kun oli sen verta iso... Terkkuja M-L ja Ossi.

      Poista
    3. Harmi, etten hokannut täällä häkkiä kysellä.

      Poista
  7. Hieno häkki, tilaakin niin että Usko mahtuu kääntymään. Tää on ihanaa aikaa vuodesta kun pääset valmistelemaan kesäkautta :) Sellasta sortsihametta mä oon ettinyt jo yli 10 vuotta!

    VastaaPoista
  8. Kyllä uskolla on nyt hyvä ja tilava häkki. Mutta voi,voi,kun sun saarireissu lähestyy ja sit sä et pitkiin aikoihin ole koneen ääressä:(

    VastaaPoista
  9. Just kerittiin toivottamaan teille hyvää kesää The Saaressa! Komia on Uskon uus kesähuvila. Toivottavasti viihtyy siellä.
    Tassunkin mielestä pakkauslaatikot on kyl parhaita. Kuljetuskopassa se karjuu ku leijona aina alkumatkan mut mökiltä tullessa se menee usein sinne nukkumaan... Onkohan lähdössä takaisin mökille?
    Shoppailu on kivaa jos tietää mitä tarvii ja mistä hakee, Muuten ihan kamalaa puuhaa.

    VastaaPoista
  10. Hyvää kesää teille saareen! Mun piti tulla silloin toissaviikolla tiistaina mutta hirveä kiirus töissä :( Voi vitsi, enhän mie nää sinua koko kesänä sitte :( Lupaathan päivittää blogia välillä kun käyt maissa?

    VastaaPoista
  11. Joko on Usko päässyt tutustumaan saarielämään?
    Ihanaa kesää - kelit saisivat vaan vähän lämmetä!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.