keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sekalaisia kuulumisia

Muutaman päivän olen ollut kotona mutta taas mennään Uskon kanssa näihin maisemiin, ilman läppäriä.

Kahvinsuodattimen kaatuminen aiheutti tällaisen sotkun, arrggghh.

Sertifioitu Pirkka grillihiili pitäisi olla hyvin hoidetusta metsästä tehtyä mutta onpas outo metsä kun siellä puissa on nauloja!!

Katjulla oli perinteiset elokuun neulenyyttärit. Kummasti taas pöytä notkui herkkuja. Kiitos kaikille hyvistä makuelämyksistä!

Zentiinan Tiina oli tuonut näytille ihania lankojaan. Mutta mä pystyin olemaan ostamatta vaikka hurjasti mieli teki. Oli kiva tutustua Tiinaan *vilkutus*.

Usko on öisin rymistellyt sekä Suvikoijassa että täällä kotona: parvekkeen ovenpielestä on saanut revittyä tiivistenauhaa. Saaressa heräsin yks yö naukumiseen ja yllätys yllätys: Usko oli pyrkimässä sisään! Oli siis hiljaa livahtanut ulos. On se vaan sellanen veijarikissa että . . .
Mä olen nyt jäänyt koukkuun Soturikissojen seikkailuihin. Ne on hauskoja, tosi jännittäviä ja myös romantiikkaa on niin että ihan tippa tuli silmään;) Netti näyttää olevan pullollaan fanisivuja, pelejä yms. mutta ehkä mä tyydyn vain lukemaan näitä kirjoja.
Kuulumisiin sitten taas joskus:)
KS

11 kommenttia:

 1. Kumpi muuten kaatoi kahvinsuodattimen? Hyviä loppukesän saaripäiviä sinulle ja Uskolle.

  VastaaPoista
 2. Voi että sua oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa. Tuli oikeen hyvä mieli. Ja tyttö senkun nuortuu ja laihtuu siellä saaressa. Nautiskele nyt vielä tovi saaressa ja jos jeesiä tarttet muutossa mantereelle, soita. Paluutasi taitaa oottaa yks sun toinen vink vink ;)
  Mä een voinnut vastustaa Zentiinan lankoja. On ne vaan niin ihania. Ja mikä parasta, hinta laatusuhde kohillaan.

  VastaaPoista
 3. Aurinkoisia saaripäiviä! Lounaalle, kun palaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti lounaalle, vaikk Tieteiden talolle vaihteeks.

   Poista
 4. Kahvinsuodatin saa ihan hirmuisen sotkun aikaan, kokemusta on. Ihme juttu, että puuhun on kasvanut naula. Tai ehkä se on sen sertifikaattikyltin naula. Kyllä sulla on viisas kisu, kun ilmoittaa, milloin haluaa sisään ja ulos. Etenkin sisään:) Pääasia, että tulee takaisin. Terveisii Lonkasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Täällä on sieniä noussut aika kiitetttävästi, miten siellä saaressa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän on noussut, muutama herkkutatti ja kanttarelli meni just pakkaseen, yks piiras niistä tulee.

   Poista
 6. Neuleystävät on parhaita <3

  VastaaPoista
 7. Kaffenporokatastorfi on kamalinta mitä voi aamu-unenpöpperössä tapahtua. Varsinkin jos ei ole saanut sitä enimmäistäkään kupillista juoduks. Meillä on pirkkahiilet ollu koko kesän boikotissa. Nauloja ei oo löytyny mut ne on muuten vaan surkeeta silppua.
  Tääl on kommentointiloota jotenkin muuttunu. Miks?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.