sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Neulottu kotona ja kylillä

Neuleliina Alma on tehty pyynnöstä Susin äidille. Halkaisija noin 74 cm, lanka Maxi, puikko 2.5, Knitted Lace -kirjasta.
x x x

Mä taidan olla semmonen "kyläluuta";) viikon aikana oon ollut neljässä neuleillassa.
Tiistaina neuloin VillaLankassa.
Keskiviikkona  neuloin Peroba Cafessa, siellä siis kuukauden 1. keskiviikko 16.30 alkaen.
Tästä on hyvä valita herkkua suuhun pantavaksi

Pikkukatjukin oli päässyt mukaan. Hän on niiiiin söpö ja tosi kiva, vahinko kun on nyt tälleen vinksinvonksin tässä ja lankakeräkin sylissä.

Vanhan talon kauniit kakluunit

Torstaina taas VillaLankassa.
Perjantaina kotona puuhastelin uuden neuletyön mallitilkkujen ja runsaiden ohjesivujen kanssa.
Lauantaina Ogelin Lankamaailmassa, jossa nyt neulotaan kaksi kertaa kuukaudessa.
Sunnuntaina vaihteeksi kotona puuhastelen ystispäivä-pöllöjen kanssa;)

x x x

Mä luen paljon kirjoja, vuoden lista on niin pitkä etten viitsi edes esille laittaa. Olen kaikkiruokainen ja yleensä lainatut kirjat tulee luettua. Nyt kuitenkin on kaksi kirjaa jäänyt kesken: Virpi Hämeen-Anttilan Tapetinvärinen ja Eeva-Kaarina Arosen Edda. Molemmat on samanlailla kummallisia menneen muistelua tms , ehkä ne on tositarinoita mutta vaikutelmaksi jäi "sairas mielikuvitus".

KS

15 kommenttia:

 1. Kaunis liina. Minulle on aina pysynyt mysteerinä, miten voidaan neuloa pyöreä pitsiliina. Ymmärrän vain virkkauksen, jota en myöskään osaisi. Aikamoinen kyläluuta, mutta hittojako sitä kotonaan istuu, kun voi mennä kavereita tapaamaan. Ajattelin uskaltautua keskiviikkona Puksun kirjastoon novellineulontaan. Ehkä.

  VastaaPoista
 2. Aivan käsittämättömän hieno liina, huoks. Ei "minun" värinen, mutta kelle sopii, niin saajan puolesta olen haltioissani.

  Nuo vanhanajan kakluunit ovat niin kauniita. Onhan meilläkin talossa kaksi kakluunia, mutta ne ovat yksinkertaisia ja valkoisia. Tosin lämmittävät mukavasti.

  Samaa mieltä kuin Marle (joka on kanssa minun lempinimi), että mitäs ihmettä sitä kotona istuu, kun voi nähdä tuttuja ja kavereita. Varsinkin samanhenkisiä ja jos vielä syntyy neuleita samanaikaisesti ja voi syödä herkkuja, niin mikäs sen iloisempaa. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
 3. Sullahan oli sosiaalinen neuleviikko.

  VastaaPoista
 4. Oletpa onnekas kun pääset osallistumaan noin moneen neuletapaamiseen. Meilläpäin ei semmoisia järjestetä, eikä paikalliseen tuttavapiiriini kuulu käsityöihmisiä. Vaan jonkun sortin neuletapaaminenhan se on tämä blogikin, onneksi =)
  Kauniin ja suuritöisen liinan oletkin aikaiseksi saanut ♥

  VastaaPoista
 5. Hieno liina!
  Ihan samaa mieltä tuosta Eddasta. Kesken jäi, ihan omituinen alku ainakin ja just alku on kirjassa tärkeä ainakin mulle.

  VastaaPoista
 6. Ihana liina jälleen! Olen lukenut Tapetinvärisen. Olihan se vähän outo.

  VastaaPoista
 7. Kaunis neuleliina. Ei onnistuis minulta.
  Aika monta neuletapaamista on sinulla ollut, mutta miksi neuloa yksin kotona kun voi tehdä sen hyvässä seurassa.

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä uskomaton liinan neuloja, ihanan tasaista jälkeä. Eipä käy aika pitkäksi kun voi mennä minne huvittaa ja tavata kivoja ihmisiä saman harrastuksen parissa.

  VastaaPoista
 9. Liina on aivan upea! Mikäs se on hyvässä seurassa neuloessa.

  VastaaPoista
 10. Oi,kun liinasi on upea. Ajattele,minä en ole kokeillut koskaan pitsiliinan tekoa. Voi siellä on niin kivaa,kun siellä on paljon menopaikkoja. Mä luulen,että viihtyisin hyvin pääkaupunkiseudulla,mutta mieheni ei. Täytyy kuulema ajaa pitkästi Hämeenlinnankin ohi kohti pohjoista ennenkuin saa vedettyä henkeä:)

  VastaaPoista
 11. OOH tuota liinaasi. Tosi kaunis tuo malli ja ihanan ihana väri.

  VastaaPoista
 12. Toivoin Joulupukilta tuota kirjaa ja sain. Vielä en ole ehtinyt aloittaa, mutta ihastuin samaan malliin. Ihmettelin erikoisia lyhenteitä ja tutkin jo samaa KNK :ta. Lankavalinta on vielä kesken, kun pitäisi penkoa omia varastoja.

  VastaaPoista
 13. Kyllä oli äiti mielissään liinasta, kiitokset vielä kerran. Pöllöä oon esitellyt kaikille kävijöille ja se on saanut myös kehuja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.