torstai 12. helmikuuta 2015

Pöllöt lentää liihottaa . . .

. . . ympäri Suomen maan;)
Posti on ollut nopea ja pöllöt ovat löytäneet uudet pesänsä. Kiitos ihanista kiitoksista.
Mä oon niin iloinen ku onnistuin yllättämään ja ilahduttamaan.

Ystävänpäivästä en niin paljon perusta, että kortteja lähettäisin tai juhlia pitäisin mutta se oli nyt hyvä alibi "ylläripostille" , vaik eihän sitä mitään syytä tarvi ystäviä ilahduttaakseen. Ja joka päivä on ystävänpäivä kun asian oikein oivaltaa.

Pöllöt orrella (kuivumassa = kevyt "tärkkäys" liima-vesiseoksella)


Nää on siis kirjanmerkkejä, kirjoistahan sitä viisautta löytyy ja pöllöä on viisaaksi sanottu;)


Lähikuvasta voi apinoida mallin jos tykkää. Nämä yksilöt on tehty frivolitee neulalla, mutta kävyllä tekee samanlaisia. "häntä" on ihan tavallisesti virkattu.


Yhden enkelinkin tein. Siitä ei tullut laisinkaan mallin mukainen. Tätä tehdessä olin niin paljon ajatellut vastaanottajaa, että sielu ei antanut periksi hylätä tätä (kuin olisin laittanut sivuun koko ihmisen)  vaan rohkeasti lähetin sen ja on jo ilahduttanut saajaansa. Onhan tämä ihan ok vaik ei oo täydellinen, kukapa olisi,  ja eikös se ajatus ole pääasia.


 Millään en voi kaikille antaa vaikk haluaisin. Itselle piti löytää syitä valita jotkut ja yksi peruste löytyi blogin tilastoista. Tänne tullaan, siis "Liikenteen lähteet", tässä järjestyksessä: Google, Lankapirtti, Susun silmukat, Blogilista. Siitäpä sain heti kaksi kenelle pöllö sopi lähettää. Sitten muutama vanha blogiystävä ja pari neuleystävää. Mainituista blogeista siis tullaan tänne "kliks" luettelosta, joka on blogin sivupalkissa. Itsekin seikkailen monissa blogeissa juurikin toisten blogien kautta.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLE <3
KS

18 kommenttia:

 1. Kiitos Kristiina ihanasta ylläripöllöstä. Se on minulle arvokas ystävyyden osoitus!
  Haluaisin niin mielelläni oppia kävyn käyttöä, muttei siitä mitään tuu.
  Iloista Ystävänpäivää ja paijaukset Uskolle!
  (ps. onnistuin pääsemään Chromeen, mutta kuvien siirto ei onnistu)

  VastaaPoista
 2. Hienot pöllöt. Ja pääsinpä minäkin onnellisten pöllön saajien joukkoon. Kiitos! Kirjan väliin en ole pöllöäni raskinut laittaa, vaan teippasin sen "oikean olkapään puoleiselle seinälle". Siinä se on näkyvissä heti kun peffaani nostan tietokoneen ääreltä tai hiukan käännän katsetta jääkaapin suuntaan.

  VastaaPoista
 3. Seinälle minäkin pöllöni tälläsin, eihän sitä voi kirjan väliin piilottaa =) Tuo on tehty taidolla, jota minä en ole koskaan kokeillutkaan. Kiitos vielä kerran, onnistuit tosiaan yllättämään ♥

  VastaaPoista
 4. Sää oot uskomaton! Kiitos ihanasta ylläristä! Muuten - mun tilastoissa on noi samat liikenteen lähteet. google, Matleena ja sä.
  Meillä oli kansalaisopiston kurssilla eilen hardangeriliinan valmistujaisjuhlat ja hiihtiksen jälkeen on tarkoitus opetella käpypitsiä. Mun piti himmata koko käpypitsi kun muistan et kouluaikana se oli ihan kauheen vaikeeta. Mut jos kuitenkin kokeilisin... Arvelinkin tuon pöllön olevan neulalla tehty.
  Hyvää Ystävänpäivää Sulle ja Uskomattomalle Uskolle!
  P.S. Terveiset myös Hassulta Tassulta

  VastaaPoista
 5. Olipas yllätys! Pöllö lensi tännekin. Lämmin kiitos!!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat pienet pöllöt.
  Mukavaa Ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 7. Viisaan näköisiä pöllöjä :)

  VastaaPoista
 8. Onpas upea pöllöparvi lennellyt ympäri Suomen, yksi niistä pöllähti tännekin! Kiitos, Kristiina! :) Ja hyvää ystävänpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavia kättentöitä ihastelin kuinka sitä on käsityöt hallinassa itte teen vain niitä perinteisiä kurinpuikoilla.Oikein Hyvää Ystävänpäivää(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja mukava nähdä uusi nimimerkki kommentoimassa.
   Hyvä on tehdä kurinpuikoillakin, kaikkea taitoa tarvitaan mutta kaikkea ei tarvitse osata. Hyvää ystävänpäivää Sinulle.

   Poista
 10. Hienoja pöllöjä on kyllä pölähtänyt maailmalle, tosi hienoja. Mukavaa ystävänpäivää täältä Ossilasta.

  VastaaPoista
 11. On niin mukavaa tulla yllätetyksi. Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!

  VastaaPoista
 12. Iiiiikk.....aivan ihanan mahtavia, mahtavan ihania pöllöjä. Upea on enkelikin, onneksi olit sinnikäs. Idea molemmissa on mainio. Pitääkin tihrustaa vielä tarkemmin.

  Sekä Oikein Hyvää Ystävänpäivää Sinulle Kristiina <3 Pai-pai-silitys terkkuja myös Usko-blogi-kissallekin! terkuin, Leena :)

  VastaaPoista
 13. Onpa kiva pöllöparvi ja mukavasti lennähdellyt:)
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 14. Munkin kotiin pöllö kotiutui :)
  Illan päätteeksi kotiin tuliasena tuli sienipiirakka :) ihan mua varten gluteenittomista jauhoista tehty!
  Ystävyys on arvokasta <3

  VastaaPoista
 15. Sä oot antanut meille ystäville tunteja ja ajatuksia näitä tehdessä. Kiitos. Tuli heti käyttöön. Ja ehdin napata vihreän.

  VastaaPoista
 16. Frivolitepöllöjä, hauska idea. En ole koskaan käpyilllyt, mutta nyt on tarkoitukseni lähteä toukokuussa Pärnuun tuota opiskelemaan. Minähän olen ollut koukussa Airi Lautakarin matkoihin, mutta nyt en ole muutamaan muoteen käynyt niillä. Siksipä nyt lähden, kun kurssin opettajakin on minulle tuttu vuosien takaa. Tilanne on huvittanut, sillä en ole koskaan kuvitellut olevani niin hieno nainen, että tekisin frivolitepitsiä. Mutta pöllöt, se nyt on ihan eri juttu - hah haa. Muuten helpotti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.