maanantai 28. syyskuuta 2015

Bää-ää, lampaita laskemassa

Katjun kanssa käytiin Susilla lampaita katsomassa. Kyllä mä ne laskinkin mutt en muista montako niitä on. Osa on suomenlampaita ja toiset kainuunharmasta. Karitsat oli jo kasvaneet niin ettei ne olleet pieniä söpöjä vaan keskikokoisia söpöläisiä.
Susi päästi ne vähäks aikaa ihan pihalle kulkemaan, kivasti ne juoksi heti ku portti aukes.


Pässitkin kuvasin, niitä on 2, mutt se ei onnistunut, valot ihan pielessä.

Mulla oli vastavalmistuneet kynsikkäät ja ne piti kuvattaman lampaan kanssa.


Lanka: Arwetta classic 80% superwash merino wool, 20%  nylon. Kulutus 40 grammaa
Puikot: 2.5 hiilikuidut
Malli: perussormikas ilman sormenpäitä, ranteessa hiirenhammasreunus

Lampaiden ihailun lomassa nautittiin pöydän antimista ja takkatulen lämmöstä. Saatiin maistaa sitruunapaistosta, jonka reseptin Susi oli vasta saanut ja ekaa kertaa sitä teki. Hyvää oli ja ilmeisen onnistunut - siis sellainen kuin sen kuuluu olla. KIITOS herkuista ja ajastasi.


Kotimatkalla pikapikaa tutustuin Kauppakeskus Kaareen. On se ollut jo pari vuotta olemassa mutt en vaan oo tuollapäin liikkunut. Isohan tuo on mutta mielestäni oon isompiakin ostareita nähnyt. Ei mikään ihmeellinen, mitenkähän siellä kauppa käy.


Boutique Makujen Taika, on tee- ja kahvikauppa, ostin kahta teetä, jotka Usko nuuski ja nyrpisti nenäänsä. Mun nessuun ne tuoksuu hyvälle. (FB)


Sampanja-mansikka oli tilapäisesti loppunut, kaikki ostaa sitä. Mä tyydyin sampanja-aprikoosiin. Toinen on PU ERH, pitäisi olla terveellistäkin:)

Oli kiva ja reipas alku uudelle viikolle. Muutama merkintä on kalenterissa, saas nähdä minkä verran tulee huideltua 'toreilla ja turuilla' vai joko rauhottuis;)
KS

12 kommenttia:

  1. Hyvä tietää, että sampanja-mansikka teetä saa tuolta! Se on niin hyvää. Oisko lampaita ollut pässit 2 ja 3+3 ja sit yks.

    VastaaPoista
  2. Niin vielä piti sanoa, että kivan tuntuinen tuo kämmekkäiden lanka.

    VastaaPoista
  3. Yhdeksänhän niitä on, toistaiseksi... Eihän ne karitsat enää sylivauvoja ole, mutta vasta parikuisia ettei sentään ihan isoja. Niitä kyllä hauska seurata. Hyviä kuvia saittel molemmat ja nopsaan on blogitkin jo päivitetty. Mä naputtelen vielä töitä, saas nähdä jos ehdin postata...eh. Kiitos ihanista tuomisista ja nähdään taas :)

    VastaaPoista
  4. Oikein tyylikkäät kynsikkäät ja rekvisiittakin ihana ☺

    VastaaPoista
  5. Kauniin näköisiä lampaita, niitähän oliskin kiva rapsutella. Kauniit ovat sinun kynsikkäätkin ♥

    VastaaPoista
  6. Ihania lampaita eikä kynsikkäissäkään mitään vikaa ole :) Shampanja-aprikoosi -tee kuulostaa tosi mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  7. Kyllä lampaat on sitten ihania. Miksikähän niitä ei voi pitää lemmikkinä.
    Lämpimän ja pehmeän näköiset kynsikkäät.

    VastaaPoista
  8. Lampaat on hauskan näköisiä, kun ne on hieman palleroisia, mutta jalat on kuin tikut! Harmaa on hyvä väri. Ja kauniit on kynsikkäät. Uskolle paljon rapsutuksia. Hauskaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  9. Lampaat on niiiiiin suloisia, erityisesti ruskeat saa meitsin hekumoimaan! :o)
    *
    Kommenttini edelliseen oli kadonnut, näinköhän tämäkin katoaa roskapostin syövereihin...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo kommenneteja oikeastaan koskaan kadonnut roskapostiin, eikä oikeatakaan e-meiliä oo sinne menny. Nou hätä, ei sun edelllinenkään oo hävinnyt, et vaan huomannu, mä oon siihen vastannutkin.

      Poista
    2. Jeskamandeeraa, silmät harittaa!!

      Poista
  10. Kyllä lampaat vaan ovat ihania! Niin hurmaavan suloisia pehmoisine turkkineen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.