tiistai 15. joulukuuta 2015

Eläkeikäisen tuoksuruusut


Suklaaruusut . . . ruususuklaa. . . eikun suklaalle tuoksuvia ruusuja!


Jep, kyll nää suklaalle tuoksuu! Mutta ei ne silti syötäviä ole vaan ihan oikeita. Valkoinen ruusu on dipattu johonkin vahaan, päälle siroteltu pieniä punaisia nonparellin näköisiä palleroita ja vielä kruunuksi tökätty sydänpäinen neula. Ehkä se on tuo vaha, johonka se suklaantuoksu on laitettu. Saas nähdä kauanko tuoksu kestää ja kuinka vahan käy kun kukka haluaa aueta.
Muistatteko Ruusu-suklaan? Siinä oli kaunis käärepaperi ja täytteet oli ihania. Myös se, että sai Ruusu-suklaata oli huomionarvoista. Ei sitä ihan joka lähtöön ostettu;)

Ruusujen kanssa sain Villeltä Kalevala-korun hopeisen Kosketus riipuksen, design UlrikaOwusu. Niin kaunis ja herkkä. Kiitos rakas poikani!


Emme ehkä aina huomaa
turvaa enkeleiden tuomaa.
Kuinka arjessamme, iloissamme, 
suruissamme siivillänsä suojan antaa,
vaaran paikan yli kantaa
ja illan tullen huolta vailla
voi matkustella unten mailla.

Enkeleitä, onhan heitä.

x x x

Olen nyt ilmeisesti virallisesti saavuttanut eläkeiän, kiitos korteista ja tekstareista. Ja kiitos neuleystäville kun olitte täällä iltaa viettämässä. Mukava ilta olikin, tulkaa toistekin. Kukaan ei tullessaan tiennyt merkkipäivästä, PPP-neuleiltakutsu nyt vaan sattui tälle päivälle, tässä kliks Anittan postaus. Liisa toi tullessaan pienen hyasintin ja söpön sormineulatyynyhiirulaisen (kuva joskus toiste)
Usko taas esitti monipuolisuutensa: oikeasti kerjäsi Anun tonnikalasalaattia! Oikein tassulla yritti siihen ylettää. Kukaan ei oo kerjäävää kissaa ennen nähnyt. Seuraavaksi saattiin kuunnella sen kuorsausta!
Tässä pari kuvaa mun "tuunaten" tehdyistä pöytäliinoista. Joulukortit ajattelin laittaa tuolleen puoliksi lasin alle niin ovat näkösällä ja katsottavissa.


Pöytäni on suuri, 160 cm halk., leveätä kangasta on vaikea löytää (ja kallistakin sellainen on). Ostin tuplavuoteen aluslakanan, leikkasin sen sopivan pyöreäksi Lealta saatua pöytäliinaa apuna käyttäen ja ompelin reunaan vinonauhan. Se on hyvä perusliina sellaisenaankin mutta sen päälle on hyvä löyhäyttää pienempiä kauniita liinoja. Nyt siinä on neljän euron torkkuhuopa! Just sopivan kokoinen ja jouluinen. 

KS

24 kommenttia:

  1. Onnea, onnea!!! Kaunis koru ja ruusut! Ja kyllä muistan Ruusu-suklaan. Se oli tosiaan juhlasuklaata, aivan ihanaa täytteineen ja kauniine kääreineen.

    VastaaPoista
  2. Onnea Sinulle vähän jälkikäteen! Ihania ruusu ja todella kaunis koru. Kivat tuunailut sinun liinassasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käytännöllisestä ja ajankohtaisesta postista!

      Poista
  3. Kukkakimppu on kaunis. Toivottavasti kukat aukeaa ja kestävät pitkään. Korukin on oikein tyylikäs ja kaunis.
    Ruususuklaan muistan oikein hyvin. Oli ihan erikoinen herkkuhetki kun sai sellaista.
    Usko oli tosi söpö kerjätessään, kun varovasti yritti kynsäistä Anua hihasta "anna edes vähän maistaa, annathan". Harmi, etten ehtinyt ottaa kuvaa. Kuorsaus oli kyllä oikein miehekästä.


    VastaaPoista
  4. Onnittelut! Leppoisia eläkepäivä on varmaan turha toivotella, nythän ne kiireet vasta alkaa!

    VastaaPoista
  5. Parhainta Onnea! Ihana enkeliriipus!

    VastaaPoista
  6. Ihana Kalevala-riipus ja kaunis kimppu. Mitenhän mun mielestä yleinen eläkeikä on jo monituiset vuodet ollut pari vuotta enämpi. No nyt ne vasta kiireet alkaakin, kun saavuttaa virallisen eläkeiän, heh. Terkut Ossilasta ja kai vielä voi lähettää ekstrat onnittelutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joku eläkeikä on enempi mutt kyll tääkin viel on joku virallinen raja, eihän näistä enää tiedä erkkikään, hautaan astihan sitä vissiin töitä pitäis tehdä.
      Ekstraonnittelut ei oo koskaan pahasta.

      Poista
  7. Energia on ikuista iloa sanoo William Blake, ja nyt muutaman kerran sinut tavattuani minusta nämä sanat sopivat sinulle hyvin. En päässytkään kässäiltaasi, kun lapsenlapsi tarvitsi apuani.
    Onnittelut myöhäiset tässä lähettää Leila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kun vertaan omaan äitiini saman ikäisenä niin kyllä mulla energiaa on ihan riittävästi.
      TUlet sitten toisella kerralla, iltojahan päätettiin aika monta.

      Poista
  8. Oikein paljon onnea!
    Uskolle terveiset, erittäin kovaa kuorsaavalta Sonffilta ja hiljaa nukkuvalta Soodilta!

    VastaaPoista
  9. Leppoisia eläkepäiviä sinulle.

    VastaaPoista
  10. Voi piip! Miten ihmeessä mä saatoin unohtaa sun synttärit!!!!! Ja vielä kun ei ole ihan mikä tahansa synttäripäivä. Kyllähän mä nyt tiedän koska sun synttärit on ja vielä viime viikolla ajattelin, että niin kohtahan on sun synttärit ja sitten kun hetki koitti niin kuinkas sitten kävikään. Tuhannesti anteeksi ja miljoonasti onnea! Nyt nolottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, eihän tää nyt mikään erikoinen päivä ollut, normisynttpäivä vaan.
      Ei mitään nolotuksia, niih.

      Poista
  11. No mutta on tää nyt noloa ettei ystävän syntymäpäivää muista!!! Viime vuonna mulle kävi ihan sama monen ystävän kanssa, muistin edellisellä viikolla, jopa edellisenä päivänä ja sit kun se h-hetki koitti niin se hävisi mun päästä! Ei näillä aivoilla tee enää mitään näköjään....mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutt mä en voi muistaa ku mun tiedostot vietiin taivaantuuliin niin mulla ei oo päiviä muistissa, ja sitt toiset tiedot on menneet ku oon vaihtanu konetta. Kaikki pitäis olla paperilla.

      Poista
  12. Onnea, onnea!!
    Sen aiemman kuvan perusteella kuvittelin näiden kemujen olevan kaukana edessäpäin. :o)

    VastaaPoista
  13. Onnittelut näin jälkikäteen! :) Taidat narrata, että olet virallisesti eläkeikäinen. Ei sitä ainakaan kuvien perusteella arvaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.