torstai 4. helmikuuta 2016

Neulemiitti Perobassa ja Susi kylässä


Keskiviikko oli kuukauden ensimmäinen ja siis Neulemiitin aika Peroba Cafessa.
Jälleen oli kivasti porukkaa paikalla, vanhoja tuttuja ja muutama uusikin. Myös KOUKUTTAMO oli uusien käsinvärjättyjen lankojensa kanssa illassa mukana.
Kauppakin kävi koska ylimmäinen taso (hyllykön päällä) oli ensin täynnä ihanan superpehmoisia "Pala taivasta" kashmir-silkki vyyhtejä ja illan päätteeksi siinä oli monen vyyhdin koloja. Blogissa Etanaellin elämää on hyviä kuvia ihanuus langasta.

Tiedoksi Katjun blogista:  Koukuttamon langat voi nähdä livenä jälleen Kirkkonummella Kahvila Rostan neulemiitissä keskiviikkona 17. helmikuuta klo 16.30.


Ohjeita luetaan perinteisesti paperilta


ja nykyaikaisesti tabletilta


Neulomiseen kuitenkin edelleen käytetään käsiä, puikkoja ja lankaa


Ostin "jonkin väristä" lankaa, josta jo neulon kelttipalmikkoista pantaa. Langan väri on hieman epäselvä, Koukuttamo on nimennyt sen Satsumaksi.
Onko lanka keltainen vai oranssi? Kuvassa paksua lankaa sekä 'keltaisena' että 'oranssina' kerän ja kaikki kolme lankaa pöydällä, mikä on langan värin nimi?


Tällainen lankakerä ja appelsiinikuva on aiemminkin ollut blogissa. Silloin olin espanjassa ja neuloin Valencian Orange socks and mitts.

X X X

Torstaina oli pitkästä aikaa ystävä, Susi, kylässä. Syötiin hyvää kanasalaattia ja jälkkäriksi Runebergin torttua ja manteliteetä. Olihan tarjolla tietysti myös Susin lempparikeksejä LU Bastogne.
Neulottiin ja juteltiin. Kivaa oli ja tosi piristävää vaihteeksi ihan ihmisen kanssa puhella, kissa kyllä kuuntelee mutta ei vastaa;)
X X X

Pari pussukkakuvaa sain taas napattua:
Outin pussukka
 
ja Susin
KS

5 kommenttia:

 1. Toi mun sylissä oleva takki onkin nyt pingottumassa.

  VastaaPoista
 2. Kiva oli nähdä sun nuortunut olemuksesi, niinkuin sanoin monta vuotta olit nuortunut! Kyllä toi uusi lankasi on auringonkeltainen, lämmin, ihana väri, sulle just sopiva! Voikaa taas hyvin ystäväni, toivoo Liisa ja Muru

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta illasta ja maukkaista tarjoiluista, vatsa pinkeänä ajoin kotiin :) Mä en tiedä miten mua alkoi himottaa toi lanka...enhän mä edes tykkää keltaisesta enkä varsinkaan oranssista, heh! Kai sitä kaipaa tähän aikaan vuodesta aurinko jo niiiiiiiiin paljon. Mulle langasta tulikin ekana mieleen aurinko.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kuvia. Nälkäkin tulee. Lanka on oranssinkeltainen. Hienot pussukat. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihania oranssisävyjä. Minähän oon ihan oranssifani, vaikka en juuri käytä sitä sävyä, kun ei sovi mulle. Siltikin on aivan ihana ja näyttää tuossa aplarin vierellä yhtä ihanalta. Kivat pussukat myös. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.