lauantai 23. heinäkuuta 2016

Lintsillä


Masentavan viikon jälkeen oli pakko lähteä piristymään ja iltapalalle Lintsille. Siellä on todella kauniit istutukset tänä vuonna ja paljon vesiteemaa (en muista oliko viime vuonna näin paljon vettä) sekä veistoksia ja patsaita. Oli siellä Jesse Puljujärvikin, pikkupojat ja -tytöt ottivat kaverikuvia, mä vaa moikkasin. Aika vähän oli ihmisiä vaikka sää oli mitä parhain.


Vanha karuselli on aina vaan yhtä ihana!Kuin myös Nostalgiset tähdet on iki-ihania. Tuolla ei tosin mainittu mun broidia, joka monet kesät soitti lintsin ulkoilmalavalla ja Rondossa. Delta Rythm Boys oli mutsin tosi suosikit ja tapasikin ne broidin välityksellä, ja nehän asuikin vähän aikaa meidän Lönkan luukussa ku se oli tyhjänä. Oi niitä aikoja.


Jos joku ei tunnista niin tää on Riikinkukko.


Kotimatkalle Popcornia.
KS

14 kommenttia:

 1. Onpas siellä paljon uutta ja erilaista tullut sitten viime vuosien (vuosikymmenten) aikana,
  Jännästi on peilit muuttaneet vaatetusta.

  VastaaPoista
 2. Samaa kun Anitta huomioin. Mietin ensin ootko ostanut toiset keltaset pökät, kun näyttivät niin pitkiltä. Kivoja Lintsikuvia. Prahasta tultiin torstaina ja nyt taas Suomen kesään totuttaudutaan helteen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Lintsillä on kiva ihastella kukkasia, riikinkukko on ain upea! Nuo patsaat taitavat olla aika uusia, no enpä tainnut viime kesänä käydä siellä ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Ihan ekaks mietin et miks viikko on ollu masentava... Toivottavasti Lintsiltä löytyi piristys! Ihania kuvia. Käytkö sä kaikissa laitteissa kans? Omasta Linnanmäkikäynnistä on ainakin 25 vuotta aikaa, mut aina muistan vuoristoradan tuoksun ja sen jännityksen.

  VastaaPoista
 5. Kyllä Lintsi aina piristää ja syöminen, tietty;)
  En käy missään laitteissa! Ne on niin kamalia nykyään että ei kiitos, ja aikas kallistakin. Yksi laite maksaa 8 euroa! Siis karuselliin voisin mennä mutta aika hintava pyörähdys. Rannekkeet maksaa 30-39 euroa, eli ei kiitos. Jep, Vuoristoradassa on edelleen se sähkön tuoksu, ja terva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syöminen <3 Ja sisälle pääsee maksutta. Kiva juttu!

   Poista
  2. Nyt söinkin ihan perus Lintsimättöä. Mull on vähän ongelmia ollut kanssakäymisten kanssa niin se vetää mielen matalaksi. Mutt kyll tää tästä, ehkä, toivottavasti.

   Poista
 6. Ihanat kuvat. Parempaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä toivottavasti paranee. LIntsillä on paljon hyvää kuvakohdetta.
   Sulle Oikein Hyvää ja Antoisaa sekä Rentouttavaa lomaa.

   Poista
 7. Ihania kuvia. Ihan tekisi mieli lähteä paikanpäälle katsomaan. Edellisestä Lintsikäynnistä taitaakin olla jo 15 vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositteten käymään, ihan vaikka iltakävelyllä.

   Poista
 8. Kuule, kävin edellisviikon keskiviikkona lasten kanssa Linnanmäellä. Ei kyllä kaikkia noita kuvaamiasi paikkoja tullut vastaan. Aika silmät kiinni on tullut liikuttua ��. Kingiinkin uskaltauduin ja vuoristoradalla oli 65-v syntymäpäivä, oli ilmainen kyyti. Mutta enimmäkseen kattelin lasten menoa. Edellisestä käynnistä oli varmaan lähes 10 v. Kivoja kohteita kamerasi taas löysi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän katsoa sitä mikä ei ole ihan just nenän edessä ja tyrkyllä. Muutama muukin oudompi kohde oli kuvattuna mutta epäonnistuneena.

   Poista

Kiitos kommentistasi.