keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kuvia viikon varrelta

Iittalan ikkunasomiste ja viimeisenä kuvana on toinen ikkuna.

Perjantaina oltiin Maijan kanssa serkkulounaalla. Olipas taas niin hyvää ruokaa että hyvä kun on kieli enää tallella. Maija toi mukanaan englannintuliaiset, siis sikäläisiltä. Pikkusen olin saanut toivoa ja sitähän sitten sain. Cath Kidston korttikoteloita oikein kaksi kappaletta. Ihanat. Kiitos Afsit Kentissä:)


Lauantaina olin pitkästä aikaa Ogelin Lankamaailman neuletapaamisessa. Kiva oli nähdä kaikkia. Neulakinnastekniikkaa opetettiin mutta en siihen osallistunut. Virkkausvääpeli neuvoi puisten puikkojen hoitoa. Puikonpitimiä olin tehnyt ja niitä kavereille annoin, tarpeeseeen menivät.


Maanantaina oli Kampin palvelutalon Neulekahvilassa ja siellä meni melkein viimeiset pitimet.  Snurressa kävin ostamassa laatulankaa, Handua. Ja muutamat puikot.


Tiistaina ostin kukan. Huumaava ihana tuoksu.


Keskiviikkona olin Sokoksen neuletapaamisessa ja siellä sitt vikat puikkopitimet kelpasivat. Tarvii tehdä lisää.


Keskuskadulla valmistellaan kiinalaista uutta vuotta, jota täällä vietetään perjantaina 27.1.17


Tässä kotikadulla puretaan taloa.Vastaavanlaisen talon purkua seurasin pari vuotta sitten. Nyt paikalla on kolme uutta asuintaloa. Purkaminen on tarkkaa työtä. Kaikki erilaiset materiaalit lajitellaan samantien ja viedään pois. Työmaa on yllättävän siisti vaikka tällaista ronskia työtä tehdään.


Mulla on tekeillä huivi Elinalle hänen langastaan; Lanitium ex machina.Väri on kyll ihan muuta kuin kuvassa, kaunis sini-turkoosikirjava.


Parin viikon kuluttua on Oulun matka. Tänään tilasin muutaman esitteen kun niitä ei ollut täältä matkailutoimistosta saatavilla vaikka kaupunki itseään komeasti metroasemalla mainosti.


Jos lähiaikoina bongaat sivupalkista "tasaluvun", kirjoita kommentti niin saat jonkun palkinnon.  
Bongattu jo, nopeasti se ohitettiinkin, olis vähän aiemmin mun pitäny hoksata laittaa tämä esille. Mittari pyörii tiuhaan tahtiin: KIITOS, kävijöitä on runsaasti! Se on palkitsevaa ja kannustaa kirjoittamaan ja kuvittamaan tätä sekaisten asioiden blogia.

KS

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Laitoin sulle e-meiliä blogistasi löytyvään e-osoitteeseen.

   Poista
 2. Tuoksuliljat tuoksuvat kyllä tosi hyviltä!
  Näkyi tasaluku menneen, 350,005 oli kun tänne tupsahdin. Onnea vaan komeista kävijämääristä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, sehän meni sitt nopsaan täyteen. NOh, ei ainakaan tullut sellaista kiritystä, että joku olisi vartavasten klikkaillut lukemaan osumaan kohdalleen.
   Tässä oli nyt nämä kolme kommenttia tullut yön aikana eli tasaluvun lähellä, niin palkitsen kaikki kolme. Palaan asiaan sähköpostilla.

   Poista
 3. Korttikotelot ovat kyllä todella nätit. Hyvää Oulun matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle e-meiliä blogistasi löytyvään e-osoitteeseen.

   Poista
 4. Kiinalainen juhla olisi kiva päästä näkemään.

  Hienoa kierrättämistä vanhan purku. Tämän vaiheen työt helpottaa seuraavan aloitusta.

  VastaaPoista
 5. Hei,kivaa, että tulit taas porukoihin neulomaan. Suurkiitos ihanasta pinkistä puikkosuojuksesta,on todella tarpeellinen kapistus.Arvostan vaivannäköäsi, eivät synny ihan tuossa tuokiossa. Uskolle terveisiä Murulta. Voi hyvin ja nähdään ja neulotaan taas yhdessä, kohta jo hyvät yötkin, t. Liisa

  VastaaPoista
 6. Terkkuja Hämeestä, laitan sinulle varmaan ensiviikolla sähköpostia...

  VastaaPoista
 7. Saisiko tarkemman kuvan noista pitimistä? Olen etsinyt ja tekisin, jos yksinkertaisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo tehdä. 3 cm leveätä kuminauhaa ja 2 palaa, n. 8x4 cm, nahkaa tmv kestävää materiallia ettei terävät puikot tule siitä läpi. Kumihauha ommellaan ensin nahkapaloihin ja sitten palat ommellaan pussiksi. Kuminauhan pituus riippuu siitä, onko puikot 15 vai 20 cm pitkät.
   Google hakusanaksi: puikotin, niin näet monta kuvaa vastaavista.

   Poista

Kiitos kommentistasi.