lauantai 10. kesäkuuta 2017

KIP-päivä

Namupala Kaivarissa perjantai-iltana

Männäviikolla näin Kutimointia -blogissa ilmoituksen Stadin snadista neulemiitistä. Jee, kiva ilmoitus oli hyvä täky ja niinpä Marian kanssa sinne tänään mentiin. Oli mukavaa nähdä niin monta neulojaa, joita en ollut ennen tavannut sekä muutama tuttu ja tutunnäköinen.
Tapaamisen järjestäneet Katrine ja Liina olivat jännittäneet tuleeko ketään, niinkuin aina ekaa kertaa jotain järkätessä on mielessä kaikenlaista skenaariota. Vaan kaikki oli hienosti ja porukkaa tuli tosi hyvin. Parhaimmillaan paikalla oli parikymmentä neulojaa, useita käväisi, toiset tuli ja meni ja joku tuli vain lankaostoksille.
Birkenwasser Knitwear Design  

Snadi neulemiitti by Katrine: KLIKS
 

Kiva oli nähdä luonnossa Katrinen neuleita, blogiaan olen seurannut jonkin aikaa.
Neulemiitti järjestettiin Capellan kansalaistilassa. Tämä olikin oikein mukava paikka ja ilmeisen toimiva monenlaisiin tilaisuuksiin. Hienoa, että tällaisia yhteistiloja suunnitellaan ja hyväksytään rakennuksiin.


Lanitiumin langat vaan on niin herkullisen värisiä ja koska olin just katsonut sukkalaatikkoni ja todennut, että kivat ohuet sukat puuttuu, niin ostin langan:


Tämän värinimi on Romance mutta useampi silmäpari lankaa katsottuaan totesi, että tämä on aivan Kissankäpälän värinen. Siispä sukkani tulevat olemaan sen nimiset.

Birkenwasserin kassi on just kivalla tekstillä ihan omanlaisensa, sen ostin vaikka kasseja on riittävästi.


Brioche-kurssille oli muutama osanottaja. Kiva kun tällainenkin mahdollisuus oli, vaikka mä en ole syttynyt tuolle tekniikalle.
Tarjottavaakin oli, maukasta raparperipiirakkaa ja kahvia joka olikin erityisen hyvää koska aamulla kotona oli vain murukahvia. KIITOS kivasta tapahtumasta!
KS

3 kommenttia:

  1. Voi ei, KIP-päivä meni minulta aivan ohi vai eikö sitä täällä vietettykään.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, KIP-päivä meni minulta aivan ohi vai eikö sitä täällä vietettykään.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun olit mukana! Jään mielenkiinnolla odottamaan Kissankäpäläsukkia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.