torstai 22. kesäkuuta 2017

Pajutallilla


Villen kanssa pistäydyttiin kaffella Koiramäen Pajutallilla.
Aikas kivoja sikoja, hirmuiset torahampaat niillä on ja voikukanlehdet maistuivat.


Kaneilla oli oikein kiva kotitalo. Niiden kotona oli myös yksi hiiri, taisi olla ihan vain kylässä ja kutsumatta;)Lasten kokoa


Alueella oli useita kieltokylttejä, en oo missään näin montaa nähnyt. Mm. tässä: "Katajat yrittävät kasvaa, älä tallo". Ehkä joku noiden kivenmurikoiden yli istutuksille menee . . .


Sisustustavaraa, pajusta tehtyä sekä ulkomaan tavaraa, on täällä myynnissä. Kivoja tekstikylttejä mutta kaikki tietysti enkuksi. Tämä majan seinällä luki suomennettuna: Hyvien äitien lattiat ovat tahmeita, uunit likaisia ja lapset onnellisia.
Mäyris-kukkakori sopis Ossilaan;)


Tässä on kaksi puuta ja pöheikön sisällä on:


Kieltokyltti: "Älä kiipeä puissa".


Siis katsoa saa mutta ei koskea. Lintukodossa oli linnunpönttöjä ja pajupöllöjä ynnä muita koristeita mutta usea oli mukkelis-makkelis. Ehkä henkilökunta voisi päivän aluksi käydä katsomassa, että paikat on kunnossa.


Pajutuotteista ei oo kuvia, niitä oli niin paljon erilaisia. Onhan ne kivoja mutta onneksi mä en tarvitse mitään tuollaista tavaraa.
KS

3 kommenttia:

 1. Taas olet ehtinyt käymään ja kuvaamaan kivassa paikassa! :) Minä sitten jaksan ihmetellä, miten sinä ehdit kaikkeen, siis tehdä ihania huiveja ja sukkia kuin liukuhihnalla ja lisäksi käydä milloin missäkin kivassa paikassa. Kun minä vierailen blogissasi, saan ihailla monen postauksen jutut kerralla. :)
  Hyvää jussia sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ai, siellä on kahvilakin. Ehkäpä joskus poikkean siellä.

  VastaaPoista
 3. Kiva päiväretkipaikka. Monesti mieli halamoinut tuonne käymään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.