maanantai 9. huhtikuuta 2018

Titanium -huivi


Odottelen testineulottavan huivin ohjetta niin en ole mitään tärkeätä neuletta aloittanut eli tällainen pieni huivi oli sopiva tähän väliin.


Lanka: Austermann Caleido lace, 250 m/50 g, huiviin kului 46 grammaa.
Puikko: HiyaHiya 4.0 pyöröpuikko
Malli: Heidi Alandet Titanium, ohje mm. Ullassa 03/13. Uusi 01/18 julkaisukin on juuri ilmestynyt.


HUOM! Postimaksut nousevat toukokuun alussa. Taas! Jotenkin kyllä tuntuu siltä että hinta nousee mutta palvelu heikkenee.
KS

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja ihanat värit olet valinnut huiviisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on tuolleen värjätty lanka. Raidat tulee itsekseen.

   Poista
 2. Kaunis pikku huivi!
  Nuo postimaksut ottavat päähän, juuri siksikin kun palvelu ei pelaa enää kuten ennen. Synttärikortit yms menee perille kun menee. Kauhean paljon ennen synttäriä ei viitsis laittaa varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, synttärionnittelu tuolla Muumimerkillä on lähdössä, siitä nämä maksut taas tuli mieleen kun ostin varastoon muutaman Iki-merkkin. Ulkomaille lähettäessä on riski, että tällaisilla merkeillä varustetut ei koskaan mene perille, joku nappaa kivat merkit.

   Poista
 3. Onpa suloinen huivi! Posti on vähän sama kuin VR, kalliit hinnat ja huono palvelu, ei siitä mihinkään pääse. Ei paljon tee mieli enää nykyään mitään lähetellä kun on niin riivatun kallista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja niin kepeä huivi. Pitänee katsoa tuo ohje, kun mieleni on tehnyt koko kevään neuloa huivia.

  VastaaPoista
 5. Sinä se vaan suollat noita huiveja tulemaan, taas niin kaunis malli ja väritkin minun makuuni! Minun pitäisi itselle väsätä ja langankin ostin, mutta en saa vaan aloitettua. Tiedän, että kun pääsen alkuun, niin pianhan se syntyy, mutta kun...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.