tiistai 24. heinäkuuta 2018

Huh hellettä


Aurinkoa on piisannut. Yks yö oli satanut mutta luvattua ukkosta ja sadetta ei koskaan tänne tullut. Oon laittanut pusikkoon pari vesiastiaa linnuille ja muille ötököille.
Mulle tää on liian kuuma keli. Hiki virtaa ja vesi maistuu, ja vichy. Päivät tulee pitkiksi ku ei jaksa/viitsi mihinkään mennä. Pari kertaa oon uinut ku ei oo ollu levää tässä lähirannalla.
Uskon kanssa oleiltiin tuossa rantakalliolla puiden katveessa kivan tuulenvireen vilvoittaessa paahdetta.Nauttikaa ihanasta kesästä ja sen sadosta!

Kiitos, Outi!

KS

8 kommenttia:

 1. Helle hellii meitä todella. Rakastan aurinkoa, mutta olen tullut vanhaksi:OLEN JOUTUNUT ETSIMÄÄN VARJOPAIKKOJA VÄLILLÄ.
  Ihanaa, että satoi vähän toissapäivänä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä liika on liikaa. 10 astetta viileämpi keli riittäisi mulle. Olis kiva nauttia ulkona kesästä mutta kun ei siellä jaksa olla saati tehdä jotain. Sisällä istun neulomassa... Tulispa sitä sadetta tännekin.

  VastaaPoista
 3. Juu,näin kuuma jo riittäis. kauheeta kun ei jaksais mitään. mellä on viimeksi satanut juhannuksena. Meillä pihassa suuri suihkulähde allaskin on kuivunut! Sellaistakaan ei ole ikinä ennen tapahtunut.

  VastaaPoista
 4. Terkut Islannista, täällä on märkää ja viileetä. Ihana reissu menossa, tykkään! Halein, Virpi

  VastaaPoista
 5. Hi-hii, onko Uskolla ikiomat rattaat? Sepä onkin näppärää!

  VastaaPoista
 6. Helle on aika hurjaa, mut haluan silti iloita siitä, kun sitä ei kaikkina kesinä näe ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. Viime yönä heärsin ukkoseen ja nyt on pitkin päivää kuunneltu jyrinää ja muutama milli vettäkin on tullut. Ihanaa! Kai sitä levää täälläkin on, mut veneliikenne ja eilinen kova tuuli on se sekoittanu. Tassua yritin viilentää märällä pyyhkeellä. En saanu kiitosta siitä ;) Viileämpää odotellessa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.