perjantai 13. heinäkuuta 2018

Kesäkeitailla


Oma terassi on tosi kiva kesäkeidas, palvelu pelaa ja kaikki on lähellä:) Oon uusinu kukkia ku orvokit nyt lopultakin väsyvät kukkimiseen.
En niitä kyll vielä bioroskiin laittanut vaan yhteen parvekelaatiikkon sekä isot että pienet orvokit, katsotaan mitä ne tykkää. Kun ne leikkaa alas niin saattavat vielä innostua uudestaan kukkaan.


Herttoniemen rannassa on tosi kiva kesäkahvila Poiju. Ja olihan se talvellakin auki niin että jäällä  kävelijät saattoivat poiketa herkuille.Kiva teevalikoima ja koirille tikkuja;)

 
Ekan kerran kunniaksi laitoin ranttaliksi ja ostin lounaspaketin: lohikeitto ja juoma, kahvi ja artesaanijäätelö. Namskis, hyvää oli ja tän voi ostaa toistekin. Lohikeitto on joka päivä 12-15. Hyvän näköisiä lihapiirakoita joissa näytti olevan runsaasti sisältöä, korvareita ja munkkirinkeleitä yms. Suosittelen poikkeamaan.


Ja vielä muutama kuva omista kukista.

 

Auringonkukat on yks kauneimpia kesäkukkia, ja luonnosta poimin alpeja.


LeenaP: pääsiäisenä antamasi Esikko vielä vaan kukkii, tuoss hyllyllä pieni keltainen.


Ihania kesäpäiviä kaikille!
KS
ps. Mä jo ed.postin rapsusorbetin kuvaa ihmettelin ja nyt näistä kuvista huomaan saman oudon säväyksen, eli kamerassa on nyt joku kummallinen säätö mennyt taas epähuomiossa päälle, arggh.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.