perjantai 27. maaliskuuta 2020

Leskenlehti ja neuleliinoja, yms


Jee! Kyllä se kevät ja kesä tulossa on: Leskenlehtiä!

Joulun jälkeen hoksasin, että en ollut viime vuonna tehnyt yhtään neuleliinaa! Kääks, ne on just mun lemppareita tehdä. Heti laitoin yhden tekeillä. Sitä sit alkuvuoden neuloin ja valmistuttuaan sainkin antaa sen lahjaksi ystävän juhlassa.  Sitt neuloin muutaman keskikokoisen ja monen monta pientä. Ne oli aikomus antaa ne pääsiäistervehdyksenä mutta katsotaan nyt sitten mitä niille käy. Muutaman olen postittanut ystäville yllärinä, taisi ystävänpäivänäkin joku lähteä.


Mä hain kevättakin kellarista ja samalla otinkin myös kesävaatelaatikon mukaani. Vaatteita kaappiin laittaessa sovitin niitä samalla. Ja kas kummaa, jotkut olivat kutistuneet säilytyksen aikana! Tämähän on aika yleistä, kuulemma;)
Niitä kutistuneita sitten laitoin keräyskassiin ja vielä muutaman mitä en montaa kertaa viime kesänä käyttänyt. Jotain tavaroita oli jo aiemmin kassiin kertynyt niinpä lastista tulikin aika iso ja painava. Onneksi mulla on tuo Ikean  kuljetuskärry! Se on kyllä ollut tosi hyvä ja hyvin palvellut monessa kuljetuksessa, taannoin myös muutossani. 
Olin jo aiemmin katsonut miten Kierrätyskeskus on auki = ihan normaalisti Mutta onneksi sit vielä tänään katsoin ja siellähän oliki jo ilmoitus sulkemisesta 29.3. alkaen toistaiseksi. Siispä reissu piti tehdä tänään.


Bussissa ja metrossa oli jonkun verran ihmisiä ja kaduillakin aika tavalla normaalisti, no ehkä vähän vähemmän.

Tällaista puuta ei luontokirjasta löydy:


Kummallisia kasvaimia;)

KS

6 kommenttia:

 1. Täällä pirteän keltainen liina ilahduttaa sisääntulon lipaston päällä. Kiitos ❤

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuo sinun pitsiliinat on sitten ihania. Olet taitava.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole vielä leskenlehtiä nähnyt, kun yleensä kävelen metsässä.
  Kauniita ovat liinasi!

  VastaaPoista
 4. Kauniita keväisiä liinoja!
  Jo on ihme puu.;)

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja siroja liinoja. En oo ikinä neulonu liinaa.
  Ehkä toi puu alkaa siementää ja kun roikut putoaa, niistä kasvaa uusia puita!

  VastaaPoista
 6. Kyllä mä olen monesti täällä ihaillut sinun tekemiäsi neuleliinoja. Niin kauniita ovat. Nämäkin niin ihanissa kevään väreissä ja antavat lupuksen kesästä. Ai tommosia "kukkia" sielläpäin puussa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.