tiistai 31. maaliskuuta 2020

Villasukat ja Stadilta


Mullakin on nalle ikkunassa. Tämä on kyllä aika pieni ja kun mun terassi on suht 'syvä' niin ei tämä hyvin näy mutta onpahan laitettu.

Kummipojalla on parin viikon päästä synttärit ja pikkulintu lauloi, että hänellä on aika kulahtaneet villasukat. Lankalaatikossa oli just sopiva lanka niinpä heti tein hänelle sukat.


Lanka: Regia 6-fädig, kerässä 150 g josta käytin 110 g, joku saa taas hyvät jämät;)
Puikko: 3.0 Addi harmaat sukkapuikot
Malli: koko 43,  60 silmukkaa, ei mitään resoreita ei vahvistettua kantapäätä. Vähän oli vaikeuksia tuon silmukkamäärän ja puikkokoon kanssa kun en ole tällaista paksumpaa lankaa viime aikoina neulonut omasta päästä.


Kuinkas sattuikaan sopivasti, että tänään on Hesarissa artikkeli Julius Tallbergista. Viimeksi stadilla kulkiessa olin ottanut kuvat City-käytävästä.
Tässä linkki HS-artikkeliin "Julius Tallberg sai potkut Stockmannilta" ja alla kuvat:


Nyt on aika ostaa päivä piristykseksi kotimaisia tulppaaneita!


Kuvassa näkyy luettuja kirjoja: Kate Atherley Täydellisesti istuvat sukat, () joka onkin aikamoinen tietopaketti. Monta laskukaavaa joista en ymmärrä mitään mutta oli muutamia hyviä vinkkejä, joita en ole tiennyt tai olen vain kuullut. En kyllä aio näin erityisen hyvin istuvia sukkia tehdä, nykyinen istuvuus riittää mainiosti.

Toinen kirja on Hanna-Leena Ylisen Vuoden aforismikirjaksi valittu 'Jotta varastaisit ajatukseni'. Olipas hyviä ajatuksia, paljon. Monet sopivat juuri tähän päivään tänään, ja tietysti toiseen päivään toiste. Laitan tähän kirjasta yhden ajatuksen pureskeltavaksenne:
Ihmisen erottaa muista lajeista taipumus
halveksia elämää.

Voikaa hyvin!
KS

9 kommenttia:

  1. Hei!
    Pomppasin tuolta Sartsan luota tänne ja huomasin, että Julius Tallberg on mainittu. Miesystävän keittokomeron seinällä on vanha pahvinen mainos, jossa on sama nimi. :)
    Palaan myöhemmin selaamaan blogiasi lisää, kiitos!
    Alkanutta huhtikuuta!

    VastaaPoista
  2. Suloinen nallukka siellä tiirailee:) Tuo on kyllä hurjan hauska tempaus! Ihanat sukat, niin kauniit värit! Mukavaa alkanutta huhtikuuta🌷🌞💕

    VastaaPoista
  3. Olipa kiva, että poimit ajatuksen kirjastani. Mukavaa myös, että olet mukana nallehaasteessa. Itse en ole laittanut nallea ikkunaan, mutta etsin niitä kylillä liikkuessani.

    VastaaPoista
  4. Meillä ei ole nallea ikkunassa, mutta just oltiin kävelyllä ja bongailin ikunoista nalleja. Tempaus sopii aikuisellekin ja ilahduttaa riskiryhmäläisenkin lenkkiä. :)
    Täytynee kaivaa jostain lelulaatikosta nalle ikkunaan.

    VastaaPoista
  5. Moni on laittanut nallen ikkunaan, suloinen ele.
    Kiva sukkaväri ja mukavasti lämmittää varpaita uusi, ehjä pari.

    VastaaPoista
  6. Minäkin laitoin nallen ikkunaan, vakkei täällä maalla kyllä kukaan lapsi ohi kävelekään. Kun asutaan kuitenkin isomman tien varressa, jossa ei oo ee pyörätietä vierellä.
    Kivat sukat olet neulonut. =)

    VastaaPoista
  7. Nalletus on ihana idea! Täällä periferiassakin laitoin nallen ikkunaan, koiralenkeillä koitan bongailla, josko niitä löytyisi enemmänkin...

    VastaaPoista
  8. Mikä on tuo nallejuttu???? Minäkin olen heitä bongannut tällä Nurmeksessakin. Telkkarini on ollut kiinni nyt lomaviikolla ja rläkeviikolla. On alkanut ahdistamaan tämä tiedotuksen tulva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Nallejahti. Kun ulkoillaan niin voidaan etsiä nalleja ikkunoista. Kai se on nyt tätä yhteisöllisyyttä mitä haetaan kaikenlaisilla viesteillä joita ikkunoihin laitetaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi.