lauantai 14. maaliskuuta 2020

Taidetta palapelinä


Piko-systeriltä sain Amos Rex museokäyntinsä tuliaisena palapelin, kiitos! Tämä olikin tosi kiva haaste. Pari tuntia ja valmista tuli. Kuviottomat palat oli hieman vaikeita kun tahtoivat hyvin sopia väärään koloon.Valmiina tämä on postikortin kokoinen (10 x 15cm).

150 pienen pientä palaa kivassa putkilossa


Tavallinen maapähkinä mittakaavaa antamassa


Valmis on:

Sain sille kehyksenkin mutta vielä en ole kiinnittänyt siihen kun liima on loppunut. Saako kauppaan menna ostamaan liimaa jos se ei ole just nyt tällä hetkellä tarpeellinen? ;)


Tässä saattaa aika tulla pitkäksi jos/kun ei saa missään käydä. Multa on jo ainakin vesijumppa peruuntunut ja Kampin palvelukseskus on suljettu ja  . . . .
KS

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kiva tuliainen ja haastava! Saattaisi jäädä minulta tekemättä.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. >Kiva tuliainen erikoisessa pakkauksessa. Älä vielä liimaa sitä, voit käyttää aikaa kasaamalla sen uudelleen. Nythän on niitä vapaaehtosiakin kaupassakävijöitä (uutisissa sanottiin). Voit pyytää niitä tuomaan liimaa, niin ei tarvi ite lähteä kauppaan ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä on nyt jotkut K-kaupat aamulla auki ennen normaalia aukioloa ja paikat puhtaina. Ajattelin huomenna käväistä kaupassa. Täälläkin on kaikki peruttu/suljettu ja kokoukset muuttuneet verkkoon. Tein jo listaa, mitä kaikkea voin tehdä kotona. Neulominen on silti ykkösasia. Ostin tosin 1000 palan palapelin viime viikolla Suomalaisessa käydessä. Ajattelin vaihtaa kukkiin mullat ja tehdä mehuja (pakastan syksyllä marjoja ja teen mehuja tarpeen mukaan) ja ehkä siivoan jonkun kaapin (jos viitsin) ja talomme takana on metsikkö ja jos pikkulenkkejä... Luultavasti lorvin. Joskus aikanaan ystäväni joutui muutaman viikon karanteeniin ja ajatteli, että nyt siivoaa kirjahyllynsä. Viisi viikkoa meni ja kirjahylly jäi siivoamatta.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikkea voi tehdä vaan tuleeko tehdyksi. Eihän nämä eläkeläisen päivät mihinkään muutu. On vaan jotenkin pidettävä viikonpäivät selvillä.

   Poista

Kiitos kommentistasi.