maanantai 28. joulukuuta 2020

Joulun jälkeen

Ihan ite ostin joulukukat, kummipojalta sain setelin ihan englannista saakka, kiitos.

Lahjat ennen ja jälkeen:


Iso yllätys oli Muumi-paperipussin lahja! Sitä monta päivää ihmettelin, että mitä ihmettä siinä on. Ei, en puristellut ja hiplannut. Yllätys oli täydellinen: lankavyyhti ja sinisiä konvehteja! Tämä oli kyllä huikea jekku! Ai että osasit yllättää, kiitos Kieng.

Kävin itsekin Lindt-suklaa ostoksilla Triplassa Pian kanssa. Muutkin olivat käyneet ja sain osani:) nam-nam. Ja joulumarmelaadikin oli muistettu ynnä muuta kivaa sain, sukkamittaviivainkin.

 Kissa-koirasukat, voin pitää vaikka tälleen mix, tai olla vaan jompikumpi. Usko-kissalle ostin tämmösen namipiilon. Fiksuna kissana se heti tiesi mikä on jutun juoni, ei tuossa kauaa kestä kun kaikki on löydetty. Kolo on kyll sen verran pieni, että siitä on hankaa namia noukkia mutta sisulla sen sieltä suuhunsa saa (just sitä koloa ei kuvassa näykään, sori).

 


Kiitos kaikista kauniista joulukorteista!


Maailmanpyörän lisäksi tuossa on myös valaistu metrovaunu, sitä ei ehkä niin huomaa,

eli siis tänään heti metrolla stadille ja kukkakaupan kautta Snurreen:

Hyvää uutta vuotta, onnea ja menestystä!

Ai että oli taas ihana mennä siitä ovesta sisään ja aistia se hyvä lankahenki mikä siellä vallitsee ja ne värit, värit . . . Ja tietysti Snurrelaiset. Asiakkaitakin oli runsaasti. Mulla oli mukana mallina kerät joihin tarvitsin kaveriksi mohairia. Ja löysin ilmeisen sopivat värit, ihan kuin vaahtokarkkeja. Kiitos Anne!

Tarkoitus on neuloa pari kauluria Golden Hour Cowl, Susanna Winterin ohje.

KS

5 kommenttia:

 1. Sukat on kyllä hauskat käyttää mixinä. Tosi kaunis kauluri malli, jään odottelemaan sinun versioita:)

  VastaaPoista
 2. Herkullisen värisiä lankoja sekä paketista, että kaupasta.
  Uskokin sai oman touhulelunsa :)

  VastaaPoista
 3. Olet ollut kiltti, kun sait kivoja lahjoja. Kauniit kukat, hyasintti on kukka jota en kestä kauneudestaan huolimatta. Tuoksu aiheuttaa oireita.

  VastaaPoista
 4. Ihania lahjoja! Olisipa kiva taas joskus päästä oikeaan lankakauppaankin. Kiitos samoin onnellista uutta vuotta 2021!

  VastaaPoista
 5. Kiltisti on oltu kun noin monta pakettia sait ja kaikki kivoja lahjoja. Oottelenpa neulontatuloksia ihanista langoista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.