sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Olkavirkkaukset korjattu

 

 Jotain kivaa sentään: orkidea on avannut ensimmäisen kukkansa!

21.12.220 LISÄYS:   

HOX!! Tikkurin ohjetta on todella paljon korjattu! Otin yhteyttä Ouluun ja vastauksena sain tietoa, että netissä on ollut jopa Tikkurin neulontakursseja yms. Ensi vuonna ilmeisesti taas järjestetään.

Ja uusittu ohje on selkeä. Enää ei tule epäselvyyttä minkälaisilla silmukoilla olat virkataan, kainalokavennuskin selkiää.  Paljon on jo mitä mä tässä oon valittanu. Eli Tikkurin neulomista ei tarvitse enää jännittää vaan aloita neulominen hyvillä mielin. Ja jos on ongelma niin voin nyt yrittää neuvoakin. Ilmeisesti FB:stakin löytyy Tikkuriapua.

Nyt on Ravelryssa neuleen esittelyssäkin jo paremmat kuvat kuin aiemmin, kainalovirkkauskin näkyy niin että heti ymmärtäisin mitä oon tehny väärin. Niih.

 

Tikkuripaidan väärin virkkaamani olkapäät olen nyt purkanut ja virkannut uudestaan. Oikeasta on vielä sauma ompelematta mutta sen joutaa sitten kohta, nyt on etusormen turnauskestävyys loppu tältä päivältä.

Vasen olikin helppo tehdä uusiksi kun siitä ei ollut niitä hihasilmukoita vielä poimittu.

Oikeasta otin ekaks hihasilmukat talteen ja otin niitä sitten mukaan virkkaukseen, osa tuli nätisti osa vähän rumasti mutta ei haittaa, enää en jaksa olla just niin tarkka. Miksköhän;)


Olenko mä nyt ainoa joka ei ole tajunnut miten tää virkataan, vai eikö muut oo kehdannut tunnustaa? Ja tältä harmilta olis vältytty jos ois ollu neuletapaaminen missä olisin voinu näyttää ohjetta ja kysyä tietäviltä neulekamuilta neuvoa. Niih, hiiteen tämä c-virus, sen syytä tämäkin harmistus.

3 kommenttia:

 1. Hyvä, nyt korjattu. Olisi se kyllä kiva tavat toisia. Jotenkin se innostaa neulomaankin kaikenlaista, kun voi kysäistä välillä.
  Piti jo edelliseen postaukseen laittaa että tylsistyttää täälläkin. Olisi aikaa vaikka mihin, mutaa se vain välillä menee....tekemättä mitään.

  VastaaPoista
 2. Voihan tikkuri sentään! Siksiköhän jokaisella luotolaisella oli oma neulemallisto, kun jokainen sääti itse?

  VastaaPoista
 3. Oikein Tunnelmallista Ja Rentouttavaa Joulun Aikaa Sinulle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.