maanantai 14. joulukuuta 2020

Juhlia

 

Kiitos Outi-M kivasta synttärikortista! Tänään on myös Siiri Äitee Rantasen syntymäpäivä, vähän vanhempi kuin mä;) (96/68).

Tällaisena aikana ei mitään vastaanottoa voinut järjestää mutta Villen sallin tulla käymään. Toi tullessaan kauniin kukkakimpun.

Ja todella erikoisen ja mieluisan lahjan! Lehti vuodelta 1964!!
Oih, mitä nostalgisia kuvia, ja kuvatekstit ja artikkelit . . . . Ei ne kyl koskaan tänne asti tulleet vaikka tuossa vikan kuvan tekstissä vielä niin oletetaan. Eihän Tukholmasta ois ollut tänne ku yks pikku luikaus vaan. Kyllä se poika taas tiesi mistä äiti tykkää, KIITOS!

Joulun possut tuli kans nyt jo, ja possujen mukana tuli ihan uusi tuttavuus "Vinksahtanut jääkarhu"! Huom: näitä ei mistään tehtaan tuutista tule vaan ihan vain mua varten tehty.Nyt ne saavat viettää aikaansa juustokuvun alla, etteivät kuivu. Ja siitähän niitä on hyvä pikku hiljaa napostella;)

Kerrottakoon niille, jotka eivät tiedä tai muista niin marsipaanipossut kuuluvat mun jouluun, pitkä perinne näillä. Ja Ville muistaa ne tuoda, kiitos.

Päivän yllätyksiä on myös tämä söpöläinen:

Villen perheeseen on viikonloppuna tullut uusi jäsen: Viljo! Väinölle kaveriksi.

Itsenäisyyspäivänä join pois jo kesällä ostamani juhlajuoman, samaa makua kuin puolukkapiirakassanikin. Kuusenkerkkiä tarttee varmaan ens keväänä jostain saada kerättyä. Linnan juhlat oli mun mielestä kiva ohjelma, ilta sujui rattoisasti.


Puolukkapiirasta oli tänäänkin. Jouluna mä teen tän raparperista! Jee, kesä ja joulu samaan aikaan.

KS

6 kommenttia:

 1. Oi niitä aikoja, kun aikuiset kauhistelivat Beatles-poikien pitkiä hiuksia. Hienot on sinulla kattauksetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä lehdessäkin monessa kuvatekstissä mainitaan "poikien kuontalo". Paljon myös tehtiin peruukkeja, enemmän kuin ehdittiin valmistaa! On se vaan ollut erikoista aikaa.

   Poista
 2. Onnea syntymäpäiväsi johdosta. Minun mieheni täyttää tammikuussa tuon 48v. Oi niitä aikoja sanon minäkin . Ja niinkuin silloin vanhempi polvi moitti beatlesseja muka säädyttömiksi ja huonoiksi pojiksi. Mutta kyllä ne nykyartisteihin verrattuna he olivat pyhäkoulupoikia. Minä myös tykkäsin erityisesti tään vuoden linnana juhlista. sais olla aina tämän kaltaiset.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut näin jälkikäteen synttärisi johdosta! 🌺🌺🌺 Hienoja lahjoja saitkin Villeltä. Noita vanhoja lehtiä on mukava tutkailla ja siinä ohessa muistella menneitä. Meillä on mökin vintillä vielä jokunen kasa vanhoja lehtiä, vaikka suurin osa onkin hävitetty. Väliin aina palaan niiden pariin.

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea. Ihanuuksia marsipaanista ja toi pentu ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.