sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Piristystä kotiin

Torstaina käytiin vähän shoppailemassa Pian kanssa. Mm. ostin kivan mekon, unisukat!, Lindt-suklaita ja  Uskolle kaninkorvan. Muutama tavara jäi vielä mieleen kytemään ja ne kävin ostamassa lauantaina.

Vaikka tuo näyttää siltä kuin Usko söisi korvaa mutta ei se ole syötävä, kiva on nuuskia ja karvaa nuolla. Leikkikalu siis.

Tämä Uunikokki piirasvuoka oli ostoslistalla jo viimeksi kun tämä oli My Iittala-tarjouksessa, loppuunmyytiin heti. Ei sitä nytkään enää ollut nettikaupassa muttaTriplan Iittalassa  ystävällisesti soittivan Espan myymälään varauksen mulle ja kävin sieltä sitten ostamassa.

Tämä Nappula-kukkaruukku oli Tripla-Mania-tarjouksessa niin ostin pois. Tummanvihreä. Ihana.

Pentikillä tarjouksessa oli Omenankukka tuotteet. Ostin verhokankaan, ja vähän päälle, niin sain tuolitkin päällystettyä. Systeri totesi, että sullahan oli ihan kivat verho. Juu niin oli, ja on, mutta kun sitä on jo kahdeksan vuotta katsonut niin mielestäni saatoin jo ostaa uuden. Se vanha Helsinki-verho on nyt terassin ovessa eli ei joutunut vieläkään toimettomaksi.

Usko piti vahtia, että saumoista tuli suorat eikä nuppineuloja pudonnut lattialle.




Tuoleihin tämä on jo ties kuinka mones päälikangas. Ennen mua on olleet Piko-systerillä vaikka minkälaisessa kuosissa ja mullakin tämä on ilmeisesti ainakin neljäs versio. Myös maalia on montaa väriä ollut, mulla ainakin musta, marjapuuronpunainen ja tämä vihreä. Vähän on jo kulunut sieltä täältä ja mun tuolin käsinojan on Usko raapinut. Millään en nyt viitsi maalaushommiin ruveta ja saahan elämä näkyä.



Vuonna 2012 olen nämä viimeksi maalannut. Tässä postauksessa KLIKS näkee vanhojakin päälliskankaita: ruskeaa, ruudullista, vihreätä, leopardi, ruusukuosi. .. viimeisin mulla oli keltainen.Tuolipostauksia 2005,  2007   , Maija-systerillekin olen tuolit päällystänyt 2005.  


15 kommenttia:

  1. Kaunis kangas! Niin keväinen. Luulin, että kissat syövät kanin korvia ja koirat possun, mutta myös jäniksen korvia. Tuo nappula ruukku on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, toi saattaa olla jäniksen korvakin, enhän mä enää muista mikä se on. Mutta siinä on siis karvat jäljellä, ei oo semmonen ku possunkorvat eläikaupan laarissa.

      Poista
  2. Vau, sinullahan näyttää jo ihan keväältä ainakin sisällä! Ihania ostoksia olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kevättä pitää olla ja tähän outoon elämään tämmöstä tavallista kodinlaittoa. Kyllähän noin verhot tulee olemaan ensi talvellakin tuossa, niin että ehkä ne on sitten lumikukkia;)

      Poista
  3. Tosi kivat ostokset,kukkaruukku tosi ihana,passaisi meillekin. Tykkään Pentikin kankaista,oon vähän pöytäliina hullu ja muutama löytyy Pentikin kuoseissa. Nyt aion hankkia seuraavaksi Aurora-kuviolla,se on niin keväinen-kesäinen. Mukavaa kevättä sinulle:) t.Eila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurora-kangasta ihailin myös mutta se on ehkä liian räväkkä pienen huoneen verhoksi, kaunis se on joka tapauksessa.

      Poista
  4. Kivoja ja tarpeellisia osotksia. Kannattaa piristää välillä. Mulla on ollut nyt samat verhot vuodesta -09.Yksi lapsenlapsista kysyi joskus 4-5 -vuotiaana: Mummi, vaihdatko jouluverhot? En sanoin. Sitten kysyi: vaihdatko kesäverhot? En sanoin. Todella hämmästyneenä ja ihmettelevällä äänellä sanoi: Ainako sulla on samat verhot? Minä : näin on. Pesen sentään välillä.
    Tuo kukkaruukku on ihana, olen katsellut sitä vielä ostamatta. Se nostaa kukan ylemmäksi muista kukista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vaihda kesä/talviverhoja mutta mulla on jouluverho,jonka laitan terassin ovelle. Ehkä en ensi jouluna kun siinä on nyt se Helsinki. Aika näyttää miltä sit tuntuu.
      Just näin, tuolla ruukulla saa kivasti tasoeroa kasveille. Mullahan kyllä tuo kukkapöytäsysteemi on eri tasoissa mutta silti tämä tuo lisää näyttävyyttä.

      Poista
  5. Tulipa kaunis kokonaisuus! Pentikiltä olen ainakin pariin otteeseen ostanut kangasta ja ommellut sohvatyynyjä.
    Ompelu sujuu hyvin, kun on kaveri mukana :)

    VastaaPoista
  6. Kiva tarkkailija! Uudet tekstiilit tuo keväisen fiiliksen.

    VastaaPoista
  7. Kevät! Tosi kaunis tuo Omenankukka-kangas

    VastaaPoista
  8. On siinä tuolilla ollut monta ilmettä. Tuo nykyinen on tosi kaunis. Pitäisikö minunkin...?

    VastaaPoista
  9. Pirtsakkaa ja kepeää :) Kiva näköistä.

    VastaaPoista
  10. Kauniit tekstiilit! Tuo Omenenkukka-kangas on kaunis <3 Verhojen vaihtaminen piristää. Minä ostin viime viikolla uudet verhot olohuoneeseen. Ostin Finlaysonin Alma-verhot. Pidin viime viikkoon saakka punaisia pellavaverhoja. Nyt alkoi tuntumaan, että on saatava keväisemmät verhot.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.