torstai 1. huhtikuuta 2021

Sitä & tätä

Piti tehdä nettitilaus kun Ikealla ei enää ole bussikuljetusta, se oli niin kätevä. Posti toimitti paketin "lähimpään vapaana olleeseen paikkaan"! Autolla kulkevalle ihan OK mutta tämmöselle jalan/julkisilla kulkevalle se oli aivan mahdoton paikka, kaukana kotoa. Menin kävellen mutta paketti kauppakärryyn sidottuna kotimatka olisi ollut tuskien taival. Ensin kävelin muutama sata metriä bussipysäkille, siitä yhdellä bussilla Hertsikan keskukseen ja siitä toisella bussilla kotiin, se pysäkki onkin ihan melkein ovella. 

Kasausohje ei ollut aivan selkeä, piti kyllä tarkkaan monta kerta katsoa miten päin jalat oikein tulevatkaan. Hyvä siitä tuli ja kivakin on. Sopii hyvin edellisvuonna ostettuihin Satsumas- kukkapöytiin.
Kissa ja hiiriKissa ja laatikko


Uunista, viimeiset rapsut piirakkana ja lämppärit perinteiseen 1970-luvun tyyliin = kinkkua, ananasta ja kuorrutus juustoraaste+kananmuna sekoitettuna.

KS

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kukkapöytä on tuo uusi kukkapöytäsi. Ihanta piirakat ja lämpimät voileivät, ihan nälkä tuli.

  VastaaPoista
 2. Tulipa hieno kukkapöydästä ja oi oi mitä herkkuja. Ihanaa Pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Oi, että nuo lämpimät leivät tuo veden kielelle.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kukkapöytä. Hyvää pääsiäistä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tuo kukkapöytä on tosi hieno ja just sopivan kokoinen. Meillä on pakkasessa vielä raparperia. Pitääpä tehdä niistä piirakka kun nämä pääsiäisen ajan herkut syöty. Kiitti siis inspiksestä! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Meillä on sama homma, pahvisilppua on jatkuvasti pitkin lattioita. Täytyyhän kissalle jotain hupia järjetää ja pahvilaatikko on mitä parhain ajanviete.😸

  VastaaPoista
 7. Usko madaltaa hienosti laatikon reunoja. Kukkapöytää olen kovasti miettinyt, mutta en ole oikein löytänyt mieleistä. Tuo sinun pöytäsi näyttää hienolta. Sinulla on valtavasti kasveja, oikea viidakkotunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten niin moni muukin niin tänä poikkeuksellisena aikan oon näitä hankkinut tälleen enemmän. Vain muutama on ollut aiemmin.
   Tämä kukkapöytä on kyll kiva, nyt kun se on ollut tässä niin ei ole harmittanut. Ikealla myös samaa mallia semmonen korkeakin pöytä. Mulla on yksinkertaisempi jonka sain naapurilta ja Ville maalasi mulle valkoiseksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi.