lauantai 6. marraskuuta 2021

Breathing Space ja TKB


 Neuleleiri oli hyvä kirittäjä saada tämä jo keväällä aloitettu pusero valmiiksi. Halusin sen sinne mukaan, kevyt eikä liian lämmin sisällä pidettäväksi. Joululahjaksi sain ihan mua varten värjätyn vyyhdin ja siitä tämä pusero sai alkunsa. Ostin lisäksi Arwettaa ja vajaa kerä Opalia vihreänä pääsi myös mukaan tähän.

Langat: Arwetta, Opal ja sukkalankapohjaan värjätty oranssi. Koko pusero painaa 360 grammaa, eri värien painoja en viitsi tarkistaa.

Puikot: resorit 3.0 ja pusero 3.5  En enää neuloisi Arwettaa 3.5 puikolla sillä neuleesta tuli tosi lötköä.

Malli: Veera Välimäki, Breathing Space

X X X

Neuleleiristä postatessa olin aivan unohtanut tärkeän ostokseni: The Kniting Barberin kivan kassin ja silmukkamerkit! Ne on sellaisia renkaita ja setin projektimerkkinä on nappikoriste. Oli kiva siirrellä uusia merkkejä, sitä siinä ääneen toistin ja porukalla oli hetkittäin suut hymyssä kun mulla oli niiiin kivaa:) :)


Mä nyt syytän neuleleiriläisiä siitä, että tilasin lankaa! Ja ohjeen! Leirillä kun kaikilla oli niin kivoja lankoja ja neuleita yms. Ainakin kolme neuloi Stephen Westin mysteerihuivia "Shawlography". Hienoja huiveja valmistui. Sorry, en osaa löytää kuvaa tähän.

Noh, mä ostin Heidi Alanderin Adentti MKAL Hercinia  ohjeen ja Kässäkerho Pom Pom' n lankasetin nro 1, värit Hiili-Salvia-Harma. Ja kun ostoksilla olin niin laitoin koriin myös Monday-mekon kaavan.

Neulomisiin,

KS

4 kommenttia:

 1. Pidän tuon paidan mallista! Olisi kiva neuloa, lontoonmurre ei taivu, enkä ala kääntäjän kanssa häsläämään.

  VastaaPoista
 2. Hihhiii, kuulostaa tekosyyltä tuo leiri lankojen ostamiseen. Minä hukun kanssa lankoihin, vaikka en ole leireille päässyt.
  Aivan ihanuus tuo paita. Kiva malli ja upeat värit.

  VastaaPoista
 3. Juu,lankoja täytyy aina ostaa:) Ei niitä koskaan ole liikaa:) Erilainen ja mielenkiintoinen tuo sinun puserosi.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, miten ihanat värit tuossa puserossa. Oranssi on niin lämmin ja energiaa antava väri. Kiva ja erikoinen on myös malli. Joo, minäkin toistelen itselleni, että eihän lankoja voi olla liikaa, mutta kyllä välillä pitää vähän keventää. Olen luvannut itselleni, että en hanki kolmatta sängynaluslaatikkoa langoille. Kaksi on nimittäin täynnä ja sitten on erilaisia pahvilaatikkovirityksiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.