keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Sormikkaat ja ihanaa lankaa

RainboWool oli myymässä lankoja Neuleleirillä. Virpi osti tämän vyyhdin värissä Drops of rust. Nopsaan siitä neuloin pyytämänsä sormikkaat vaikka puikot oli niinkin ohuet kuin 2.25 mm.


Langasta kului puolet eli jotan kivaa Virpi saa siitä vielä neulottua.

Sormikkaisiin mä oon tottunut neulomaan tuon käänteen enkä lainkaan joustinta.

X X X


Sunnuntaina tilasin ja nyt paketti on jo avattu ja langat kuvattu!  Pieni viesti mutta iso asia vastaanottajalle. Tekee mieli asioida toistekin. Tässä maassa on mukavasti näitä kivoja oikeasti palvelevia lankakauppoja. Kuten Ilu sunnuntaisessa vloginsa "Halpuutusjaksossa" totesi, niin ostetaan näistä kaupoista, jotta meillä on tulevaisuudessakin tällainen hyvä lankakauppa verkosto.


Langat Heidi Alanderin Adventti MKAL huivia varten. Kässäkerho Pom Pom on tehnyt värivalinnan mun puolesta;) Hiili on niin tumma ettei melkeinpä erotukaan mutta se on kaunis väri ja just kuin hiili. Muut värit Harma ja Salvia.


Suomenlammasta, täällä värjättyä, yksikierteinen Pom Pom Suoma Single.

Ja olihan paketissa vielä Monday mekon kaava! Huomenna kangaskauppaan!

KS

4 kommenttia:

 1. Ihanat sormikkaat ♡ Hieno tuo reunan käänne. Ei tarvitse aina olla resoria. Mielenkiintoista sitten nähdä, millaisen kankaan mekkoon ostit. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Upeat sormikkaat ja on kyllä siistit. Minä neulon paljon, varsinkin kirjoneuleita, mutta sormikkaita en ole uskaltanut yrittää, vaikka lyhyet sormipuikotkin on jo valmiina-
  Ihanuuksia nuo lankaostoksesi. Noista saat paljon tikuteltua kaunista

  VastaaPoista
 3. En muista nähneeni tuollaista mallia ilman resoria; se juuri tekee niistä tyylikkäät. Lanka sopii tosi hyvin juuri sormikkaisiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.