tiistai 2. marraskuuta 2021

Neuleleiri, Labbnäs


Perniön Pyhän Laurin kirkko 1460-1480 luvulta! Tämän katsoimme menomatkalla Labbnäsin Neuleleirille.


Lokakuun viimeiset päivät, torstaista sunnuntaihin!, vietin todella hyvässä ja kivassa seurassa Labbnäsin lomakodissa Neuleleirillä. Olin tästä haaveillut jo muutaman vuoden. Elokuussa tartuin tilaisuuteen ja varasin paikkani. Sitten hoksasin kysyä Virpiltä olisiko hänellä syyslomaa tällaista retkeä varten. Ja joo, vielä Erjakin rohkeasti liittyi seuraan.

Täysihoito tarkoitti sitä, että kun oli just aamiaisen herkuilla aloittanut vatsan täyttämisen niin jo oli aika nauttia lounas. Kohta sitten olikin iltapäiväkahvin vuoro eikä aikaakaan kun syötiin päivällinen. Vielä jostain löytyi kolo iltapalan herkulle. Puh-huh! Kaikki ruoka oli niiiiin maukasta ja hyvää, että tuli melkein ylensyötyä mutta en valita, en. Syömisten välissä sitten neulottiin, neulottiin ja juteltiin. 

Välillä tehtiin ostoksia tai vain siliteltiin kauniita lankoja. Paikalla oli lankakaupat Kerä ja RainboWool sekä neulojan tärkeitä tarvikkeita myyvä The Knitting Barber.
Lauantaina muutama autollinen käväisi kylillä eli Kemiön keskustan Garnhärvan  (https://fi-fi.facebook.com/garnharvan/) lankakaupassa, ja me myös Paperipuoti LW:ssä. Sauna oli lämmitetty illalla mutta en käynyt, oli kuulemma hyvät löylyt ja joku rohkea käväisi järvessäkin.

Kiitos kaikille leiriläisille, Labbnäsin keittiöhenkilökunnalle ja Mikaelalle järjestämisestä. Keväällä sitten Porkenäsin leirille!

Instagramissa näkee muiden leiriläisten hyviä kuvia mutta kun en oikein hallitse tekniikkaa niin laitan tähän nyt yhden IG-linkin, siitä varmasti osaava pääsee eteenpäin ja saa nähtäväksi muitakin.

Ostin lankaaa unisukkiin, sormikkaisiin ja Rauma-langan raidoiksi muutama vuosi sitten ostamiini Kerän karitsanvillalangoista neulottaviin lapasiin (ruskeat kuvan reunassa), jospa nuo pehmoiset langat tulisi nyt vihdoin neulottua. Ja Virpi osti lankavyyhdin, jonka lykkäsi mulle: "neulotko tästä mulle sormikkaat"?


Paperipuodista ostin itselleni joululahjan: pakkauksen, jossa on kaksi palapeliä (a' 1000 palaa), joista toisen kuva on täysi arvoitus ja toisesta tulee ehkä jotain kuvan kaltaista! Tällainen palapelihän mulla oli kerran ja se oli tosi kiva tehdä kun sai oikeasti miettiä miten kuva muodostuu. Linkisssä on selkeästi kerrottu näiden pelien idea: Palapeliparatiisi.


Sokerina pohjalla: Raitapuseroni on valmis! Sain sen just ja just valmiiksi leirille mukaan otettavaksi. Teen siitä oman postauksen myöhemmin.

KS

4 kommenttia:

 1. Voi, miten mahtava leiri! Kaikki jutut just niin kohdillaan; leirin teema, ohjelma, ruoka, sauna, miljöö... Raitapuserosi on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Oi, oi mitä herkkuja. Sielulle ja ruumille!

  VastaaPoista
 3. Ihana leiri. Kiitos vinkeistä: Kävin katsomassa tuota Garnhärvan-sivustoa, ja sieltä löysin linkin heidän videopodcastiin, jonka otin seurantaan - niin iloisia tyttöjä siellä jutteli.

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava leiri! Minusta on aina kiva päästä valmiiseen pöytään ja muiden valmistamiin herkkuihin käsiksi. No niin ja puero on valmis. Miten kiva on, että on näin harmaaseen aikaan väriä elämään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.