perjantai 25. maaliskuuta 2022

Rukki-huivi


Jonna Kapelan  suunittelema  Rukki-huivi on neulottu Tukuwool Fingeringistä värissä Taate puikolla 3.75 ja lankaa kului 135 grammaa. Ohje on super helppo mutta lopputulos on hieno. Suosittelen. Se saikin kuivua ulkona kun oli kaunis päivä. En mitannut huivia mutta ihan sopivan kokoinen se on.Tulppaaneja jo ollut ihan riittävästi, huonosti ovat tänä vuonna avautuneet. Ostin siis vaihteeksi S-Marketin viikkokimpun. Viherkasvit pitäisi varmaan keväthuoltaa mutta oon vähän huono siinä hommassa, kait se on vaan ryhdyttävä toimeen.

KS

11 kommenttia:

 1. Kiva nähdä Rukki-huivi valmiina. Hieno on ja kuvio näyttää upealta. Hyvä myös tietää, että on helposti seurattava ohje. Ostin ohjeen, mutta odottaa vielä neulojaansa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis huivi, malli ja väri.

  VastaaPoista
 3. Hieno huivi. Värin nimi on jännä. Minusta nuo Tukuwoolin värien nimet on sellaisia että tunnistaa kuten havu, rohto , repo jne

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi <3 Sievä väri <3 Minä olen aloitellut huonekasvien kevättyöt. Nukkumatit ja -maijat ilahtuivat siitä ja ovat nyt niin terhakan näköisiä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi!
  Hah, sama probleemi! Multapussi kulkenut auton takakontissa varmaan jo kuukauden, en saa tuoduksi edes sisälle...

  VastaaPoista
 6. Onpa nätti huivi, tykkään ja kaunis väri.
  Mullanvaihto-operaatio on kyllä tympeetä. Minä olen jo vaihtanut. Nyt minulla on kaksi Nappula-ruukkua, valkoinen keskikoko ja vihreä pienin. Pitää varmaan joskus satsata vielä pariin "jalattomaan".
  Mukavaa kevättä sinulle, t. Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalaton on kyll kiva kans. Tekis mieli hankkia toinenki. Multahommaa tässä vaan lykkään . . .
   Hyvää kevättä Sinullekin.

   Poista
 7. Kaunis on huivisi ja keväinen kaunis väri.
  Kukahan tulisi minunkin kukilleni vaihtamaan multia, itseltä se taitaa taas jäädä tekemättä. Ei kuulu niihin lempipuuhiin.

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis huivi! Kaikkien kaarrokeneuleiden jälkeen huivituttaakin taas ankarasti. Minä se vaan kuskaan tulppujani ees ja taas ja kyllä ne ovat auenneet ja kestää melkein kaks viikkoa kun pitää öisin ulkona. Mullanvaihdosta olen kuullu juttua, mut en oo koskaan tehnyt moista operaatiota. Mulla kun ei sitä viherpeukkua ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku on nyt tullu ilmi muitakin joilla ei viherpeukkua ole. Aika monta vihreetä on mulla kuollut mutt kyll muutama on ihan hyvin hengissä. EHkä ne kuolee ku/jos rupeen niitä sorkkimaan.
   Huiveja on niiiin kiva neuloa mutta ku ei mulla ole niille käyttöä.

   Poista

Kiitos kommentistasi.