lauantai 2. huhtikuuta 2022

Jälleen Pohjoista viljaa -sukat

Kaverin kuntosaliohjaajalle neuloin kevätlahjaksi sukat. Malli on jälleen kerrat Tiina Kuun Pohjoista viljaa ilman kirjoneuletta. Saajalta on jo hyvissä ajoin kysytty koko ja mieliväri. Lanka on Opal ja väri Neonpinkki. Tämä päästi aika paljon väriä huuhtelussa, en suosittele neulottavaksi ainakaan valkoisen kanssa;)

Tämä kantapää istuu todella hyvin, on mielenkiintoinen tehdä eikä mitään poimittavia silmukoita.


Mä olen huono laskemaan kerroksia niin että neuloessa on aina vähän hutera olo koon suhteen. Nyt tuli varsista vähän eripituiset, ei se mittanauhakaan aina ihan kohdilleen osu. Sama juttu terä pituudessa.

x x x

Lopultakin sain vaihdettua mullat mun viherkasveille ja pari uutta pääsi oikeeseen multaan ja ruukkuun. Paitsi yksi uusi unohtui laittaa mutta en enää viitsi multahommaan ryhtyä. Kaiken mullan ja tarvikkeiden siivoaminen pois on ehkä suurempi työ kuin itse mullan vaihto.

Ikean kukkapöytä ei sitt näköjään kestä kosteutta. Siihen on tullut kupruja. Kosteuttahan väkisinkin pinnalle tulee kun kasveja suihkuttaa. 


x x x

Usko nauttii ja siirtyy aurinkolaikun mukana lekottelemaan lämpimään paikkaan.

Että voi olla söpö ja julmasta maailmasta tietämätön. Tai no, kyllä se tietää sen verran, että ruuan maku on vaihtunut, siis koko ruoka on vaihtunut! Vakioruuan toimituksessa on ollut paljon vaikeuksia ja on ollut pakko ostaa toista merkkiä.

KS

4 kommenttia:

  1. Tiina Kuun Pohjoista viljaa on kaunis malli ja toimii hyvin ilman kirjoneulettakin. En ole vielä tuohon ryhtynyt, mutta kuvistasi lähti kiinnostamaan tuo kantapää. Hyvä tietää, että se istuu hyvin.

    VastaaPoista
  2. Onpa energinen ja pirteä sukkalanka!
    Kiva saada sopivat ja miellyttävät sukat.

    VastaaPoista
  3. jännä tuo kantaapää! En ole ennen nähnyt tuollaista. Usko on niin ihana!

    VastaaPoista
  4. Uskolla on niin kissanpäivät. Ja ihanat sukat taas. Aurinkoista pääsiäisenodotusta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.