perjantai 25. marraskuuta 2022

Lankaisa joulukalenteriOu Jee! Tänään Matkahuolto toi mun joulukalenteripaketin. Ai että on kauniisti paketoitu. Kiitos SÄIE WOOL.

Tässä kalenterissa on yksi paketti jokaiselle adventille ja yksi yllätyspaketti jouluaatolle. Adventtipaketeissa on yksi vyyhti lankaa, kahdessa kirjava ja kahdessa yksivärinen, tällaisen toiveen saattoi tehdä. 

On myös kalentereita, joissa on joka päivälle minivyyhti lankaa. Sellainen ei mua innostanut koska raitojen neulominen on mulle 'ei niin mukavuusaluetta'.

Mä laitoin paketit tuohon hyllylle esille, ihailtavaksi. Taustalla on isosysterin maalaama akvarelli utuiselta Melkuttimelta, muisto telttaretkestä Marian kanssa.


Uskokin sai osansa kalenterista: laatikon rapisevalla paperisuikaleella.

Kivoja asioita on näinä aikoina tapahtunut; oli teatterireissu Anastasia Tampereelle, uudet rillit on onnistunut valinta, oli hyvä Kädentaidot messureissu mukavilla kohtaamisilla, voitin messujen arpajaisissa lankalahjakortin, tämä kalenteripaketti ja tulossa on vesijumppaporukan kanssa lounas ja ihana Afternoon Tea ystävän kanssa.

Ei tässä passaa mitään valittaa, kaikkihan on kuitenkin hyvin vaikka hinnat nousee, on sota kulmantakana, energiahuolet ynnä muuta. On koti, on ruokaa, ja valoa vaikka kynttilöistä ja aamukahvin saa keitettyä retkikeittimellä, tietysti sillä myös ruokaa valmistaa.


KS

5 kommenttia:

 1. Monta kivaa asiaa takana ja edessä. Niinhän se on. Voi valita ,mihin katsoo. Monet asiat ovat meillä hyvin. Samaa on tämän ikääntymisen kanssa, on parempi yrittää katsoa,siihen mitä on ja mennä sen mukaan.

  Lankakalenterit on kivoja. Ostin minivyyhdit tänä vuonna. Nuoret tykkää nyt niistä raitasukista. (siis mun nuoret ainakin)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla, miten iloisia asioita elämässäsi on viime viikkoina ollut. Säie Woolia en tunnekaan, varmaan on syytä tutustua.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kalenteri. Näkemisiin!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kuulla, että kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva kalenteri. Ensi vuonna täytyy miettiä itsellekin hankkimista, kun olen tullut tällaisestakin nyt tietoiseksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.