maanantai 2. tammikuuta 2023

Hyvää alkanutta vuotta 2023

Adventtikalenterin jouluaaton yllätyspaketti olikin ihan oikea yllätys. Siitä tuli vielä yksi vyyhti lankaa! , silmukkamerkkejä ja kässäpussi. Tämä oli kyllä ihan superhieno kalenteri.
Downton Abbey 3D-palapeli valmistuikin yllättävän nopsaan. Muutama pala jäi ensin vähän 'yli' mutta lopulta niidenkin paikka valkeni.

Valmis linna (Ekassa kuvassa vielä vähän retkottaa pari koloa kun en niitä paloja ollut keksinyt paikoilleen.)

Uusi palapeli on jo aloitettu. Tästä ei siis tiedä mitä kuvasta muodostuu, jotain mitä kansikuvan katsojat näkevät.  Laatikossa on kaksi peliä a' 1000 palaa. Jos nyt tämän yhden tekisin ja toisen sitten vaikka ensi joulunaikaan. Hyvin edistyy.


 

Hyvin kasteltu! Siis aika paljon liikaa vettä on tämä saanut :( suorastaan hukutettu.


 

Mitenkäs päin teillä laitetaan piparit, tai muut pikkuleivät, tarjolle? Kaikki samoin päin vai voiko olla sikin sokin. Kuvassa myös joulupukin tuoma 'pipari'-voiveitsi. On sille se toisen sukupuolinen kaverikin mutta en siitä kuvaa laita ettei sensuuri iske ;)Uuden vuoden aatoillan herkkuna mulla oli raparperipiikakka!

KS

8 kommenttia:

 1. Tulipa hieno linna! Ensimmäistä kertaa näen nyt tuollaisen palapelin. Onko tuo viherkasvikuva muuten meiltä? Kovin on tutun näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä kanssa tapahtuu tällaista! Mulla on kyllä se kosteusmittarikin mutta miten sen käyttö aina unohtuu.

   Poista
 2. Hyvää alkanutta vuotta, Sinullekin!

  Olin melkein "järkyttynyt", kun näin ekan kuvan saamastasi palapelistä, mutta nyt kerrot sen jo valmistuneen. Vau! - Palapelit on kyllä kivaa puuhaa ja tuo itselleni mieleen lapsuuden joulut, kun pyhinä niitä usein kasattiin.

  On se pukkikin muistanut melkoisella veitsisetillä ;)
  Hyvää vuoden jatkoa! Toivottelee, LeenaN


  VastaaPoista
 3. Hieno Downton Abbey. Ajattele, millaista olisi siivota tuolla, ja pestä nuo kaikki ikkunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, tuossa kävis kyllä niin että kun pääsee loppuun niin jo pitäisi alkaa alusta. Toisaalta se voi olla jollekin ihanne työpaikka, työ ei loppuisi koskaan, näkisi työn jäljen ja itsenäinen työ. Palkka ei ehkä niin hyvä, jos fish&sips ja tuopillinen sunnunaisin ;)

   Poista
 4. Tulia siitä hieno linna!
  Minä tapan kasvini useimmiten kuivuuteen. Nyt ei kiinanruusukaan ole vahtimassa, kun ei ole vielä uusia versoja. Leikkasin kaiken pois. Jäljelle jäi vain kuivaa runkoa. Täytyykin mennä kastelemaan kaikki kasvit. Yleensä kastelen, kun kiinanruusut, jotka ovat isoissa altakasteluruukuissa, alkavat näyttää täysin kuolleilta.

  VastaaPoista
 5. Ihanan väristä lankaa saitkin! Väri kuuluu minun lempiväreihini mykyään. Kyllä tuosta linnasta tuli upea! Aika isolta näyttää. Minulla jäisi todennäköisesti kokoamatta moinen linna. Tavispalapelejä olen kyllä tehnyt aikanaan paljonkin.
  Sinullekin oikein antoisaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Varsinaista herkkua tuo lanka. Ihana kalenteri todella.
  Linnasta tuli upea. Kiva tehdä varmaankin tuollainen kolmiulotteinen palapeli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.