lauantai 14. tammikuuta 2023

Sukat ynnä muuta

Joulupukin antamalla rahalla ostin kellon. Kiitos MaF! Tämä taitaa olla enemminkin nuorisomalli kuin mummoille mutta tässä on hyvät isot numerot ja rilleihin sopiva vihreä väri kellotaulussa.


Kirjastosta on taas lainassa muutama neulekirja. Näitähän on syksyn aikana tupsahdellut melkein viikottain. Heti laitan itseni jonoon ja aika nopsaan saan katsottavakseni. Monia on ollut jo ja vielä on muutama syksyn aikana julkaistu tulossa. Ihan kivoja malleja mutta ei nyt ole kuitenkaan mulle mitään 'must' neulottavaa.


Pari neulelehteä on luettavissa Helmet.emagz-palvelussa eikä niissäkään ole mitään sytyttävää ollut.

Langan näihin sukkiin ostin jo aikoja sitten Pörkenäsin neuleleirillä, Zauerball Crazy. Eka sukka valmistui jo viime vuonna ja nyt toinenkin. Nämä annan miniälle.KS

5 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen kello isoine numeroinen! Kävisi minullekin, mutta olen luopunut rannekellosta ja pari vuosikymmentä sitten. Kelloni on ollut tuolla kaapin hyllyllä siitä asti.
  Käsityökirjoja onkin ilmestynyt paljon viime aikoina.Minulla on sama systeemi kuin sinulla, siis teen varauksen heti kun joku minua kiinnostava kirja ilmestyy, niin käsi- kuin muutkin kirjat.
  Noissa tekemissäsi sukissa on minun mielestäni kivat syksyisen taivaan värit!

  VastaaPoista
 2. Kellotaulujen pitää olla selkeitä ja hyvin nähtäviä! Kiva kun kellot on nykyisin reilumman kokoisia.Eli hyvä ja hieno kello on. Sukatkin on kivat. Tuota lankaa eri väreissä olen neulonut monet sukat eli olen siedättänyt itseäni pois symmetriasta. ;) Pienet sentit tuo kirjojen lainaaminen tuo kirjan tekijän tiliin. Kannattaa lainata ja monien kirjojen kohdalla riittää katselu.

  VastaaPoista
 3. Upean kellon olet ostanut ja kauniit sukat tikutellut. Kivaa tuo lanka. Minä olen huomannut, että upeita neulelehtiä tulee jo liikaakin. Ei kertakaikkiaan ehdi neuloa kaikista ja on tullut hamstrattua neulekirjojakin niin paljon, etteivät mahdu kohta mihinkään

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava väri noissa sukissa. Kellokin on oikein hieno.

  VastaaPoista
 5. Läppäkintaat on näpsät. Sukissa on kauniit värit jopa minusta, joka en sinisestä piittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.