tiistai 31. tammikuuta 2023

Huivin aloitus ja puolivalmiit sukat

 Höh, mulla on kahdet sukat kesken mutta piti vaan aloittaa huivin neulominen. Sattui silmiin Suuri Käsityölehden Mysteerihuivin neulonta ja niin mä sitt jotenkin vaan kerin mun joulukalenterilangat ja oon nyt neulonut ekan vihjeen. Näitä tulee kevään aikana SK-lehdessä 5 kertaa.
Sunnuntaina oli leffateatteri Orionissa Taito-Etelä-Suomen järjestämä Neulontaelokuva-tapahtuma. Sali oli täynnä! Se oli yllätys kaikille järjestäjä osapuolille. Leffana oli Rva Harris lähtee Pariisiin. Ihana leffa, ihan kyyneleetkin kirvoitti. Oli kiva tapahtuma ja ilmeisesti lisää tulee kun tämä onnistui näin hyvin. Nyt on jo Lappeenrannassa päiväkin lyöty lukkoon.

Neuloin sukan vartta 3 oikein/1 nurin. Aika pitkästi sain neulottua mutta sitten sekosin. Mun otsalamppu oli turhan tehokas tähän tilaisuuteen niin en ruvennun korjaamaan virhettä vaan nautin loppu ajan ihan vain leffasta. Salissa on vähän valoja päällä niin että himpun verran näkee neulettaan. Sellainen himmeämpi otsis on parempi. Puhelimen valolla näytti jotkut välillä katsovan työtään.

Urpolan tilan kotimainen villalanka, jo neulotussa sukassa on vahvikelanka kantapäässä.


Rva Silmusolmun sukkalangalla on tulossa Umpu-sukat. Molemmat ovat jo pitkällä varressa. Neulon vuorotellen jotta saan lankaa kulutettua.


KS

8 kommenttia:

 1. Ihan hassua tuollainen "lähes pimeä" neulonta :) en ole moisesta täälläpäin kuullutkaan. Onneksi jonkinlaiset valot olivat sallittuja.
  Kauniit värit huivissasi.

  VastaaPoista
 2. Onpas kivaa tuollainen mysteerineulominen, samoin kuin tuollainen pimeässä neulonta.
  Minäkään en osaa olla ilman neuletta elokuvien aikana. Kädet vaan tuntuvat tyhjiltä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi tulee. Ihanat värit taas.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava idea, neuleleffa! Ai että, olisipa kiva jos näilläkin nurkilla järjestetään!
  Kiinnostava mysteeri aluillaan.

  VastaaPoista
 5. Sun pitää ehdottaa paikalliselle Taito-yhdistykselle! Lappeenrannassa ideasta ottivat heti kopin.
  Joo, mysteeri on ihan kiva ja kun tuli noille kalenterilangoillekin käyttöä.

  VastaaPoista
 6. Wau, kiva nähdä aikanaan, millainen mysteerihuivistasi tulee! Siitä on muuten aikaa, kun minä olen tehnyt mysteerihuivin, enkä kyllä juuri muitakaan mysteereitä.
  Mielenkiintoiselta vaikuttaa tuollainen neuleleffa! Minä en juurikaan katsele elokuvia, mutta tuollaiseen ehkä menisin, jos lähitienoilla sellainen on.

  VastaaPoista
 7. Hyviä aloituksia sinulla on menossa. Hauska nähdä, mitä mysteerihuivista tulee. Jännä tapahtuma tuo elokuvissa neulominen. En tiedä onnistuisiko minulta; en osaa (vielä) neuloa katsomatta.

  VastaaPoista
 8. Sukat joutaa hyvinkin jäähylle kun löytyy muuta mukavaa neulottavaa.Hyvät värit huivissa, mallistahan ei vielä osaa mitään sanoa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.