sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Purettua ja keskeneräistä

Finnwoolista joskus oon aloittanut villatakin mutta ei se enää innosta. Purin, vyyhdin ja kastelin langat niin ovat valmiina kun joku kiva malli kohdalle sattuu. Tummanruskeat on kaikki samanvärisiä, sattuu olemaan varjossa nuo reunimmaiset, vaalea lanka oli taskut.

 


Taivaanlanyarns'in 50's pallosta on tulossa polvisukat. Hyvä kun on käsityövaaka neulepöydällä niin on kätevä tarkistaa langan riittoisuus. Melkein, melkein taitaa riittää mutta varpaat voi hyvin tehtä toisella langalla. Varpaista aloittaen voisi neuloa niin pitkään kuin lankaa riittää mutta kun mä halua näistä just polvipituiset ja nämä raidat näkösälle.


Super-hyper-hyvä juustopiirakka Westerbottenostpie! Namskis namskis. Harmi vaan kun tätä on nyt urakalla syötävä, ei ehkä niin säilyväistä ole. Noh, tämähän käy päivän ateriasta ja iltapalasta ja kahvileivästä.


Ensi kerralla pikkusen kauemmin pohjan esipaistoa ja varsinaista paistoa pari minuuttia vähemmän, ei ehkä noin tumma tarvitse olla. Ja sitt jotain herkkuhilloa kylkeen. Tai salaattia. Tai . . . tai. . 

KS



5 kommenttia:

  1. Ruokaisa piirakka on maistuvaa. Kivaa vaihtelua ruokailuun.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää piirakka. Mitä juustoa käytit täytteeseen?

    VastaaPoista
  3. Vesi kielellä katselen tuota piirakkaa! - Neuleissa on se hyvä, että purkamalla pääsee tekemään materiaalista jotakin ihan muuta, kankainen jakku ei paloiksi purettuna muutu ihan miksi vain.

    VastaaPoista
  4. Ihanalta näyttää tuo juustopiirakka. Ihan tuli vesi kielelle.
    Minäkin puran vanhoista neuleista langat talteen ja neulon uudestaan (enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista
  5. Mitä sitä säilöö niitä, joista ei tule sopivaa/haluttua. Kyllä se uusi malli tulee vastaan ja helppo aloitta kun on jo valmiiksi purettu. Ah mikä piirakka! Voisin syödä ruoakseni piirakkaa, mutta toiselle pitää olla muutakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.