maanantai 1. tammikuuta 2024

Uusi vuosi palapelin kera

Hyvää uutta vuotta 2024! 

Viime vuoden lopulla aloitin toisen palapelin. Uskon kanssa sitä tehtiin muutama ilta ja nyt se on valmis. Tämä oli kyllä huomattavasti vaikeampi kuin se jouluna saatu ja tehty. Hyvähän se on haastetta olla, muutenhan tässä ihan tylsistyy. Ruotsalainen konvehtirasia tuli jo syötyä niin nyt kotimaista. Kyllä se naapurimaan konvehti oli parempaa, monipuolisemmat maut. Uskon namit tietysti myös kätevästi saatavilla. Enhän voi yksin herkutella ;)


 



Syksyllä aloitin puseron Idän kehräämön Helmiäinen langasta. Neulepinta oli kuitenkin kovin epätasaista ja virheitäkin oli tullut niin purin pois. Vähän yli vyyhti, n. 70 g, purettua lankaa tuli heti kastelluksi eli suoristettua niin on sitten valmis jos joku päivä jotain tästä päätänkin neuloa.


KS

8 kommenttia:

  1. Kaksi palapelia koottiin yhden lapsen kanssa, tai oikeasti vähän tein. Olivat kylläkin toisen perheen joululahja. Siksi lapsensa kysyi: "äiti ,luuletko sen olevan sun lahja?" Nyt kun talo on hiljentynyt ,mietin aloittavani yhden palapelin kokoamisen, kun keittiön pitkään pöytää tulee tilaa toiseen päähän. Nyt kokoan 500 palan palapelin.

    VastaaPoista
  2. Hyvää alkanutta vuotta 2024 sulle ja Uskolle!

    VastaaPoista
  3. Palapelien teko on koukuttavaa. Voi, voi, noita purkuhommia tulee itse kullekin välillä. Hyvää alkanutta vuotta 2024!

    VastaaPoista
  4. Minun palapeli-innostukseni heräsi jo viime postauksesi jälkeen ja nyt se kohta haukotellen nousee vuoteeltaan. Tiedän, että siihen jää nopeasti koukkuun ja onko se aika pois neulomisesta? Kovasti houkuttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se aika tietysti pois neulomiselta mutta vaihteeksi muuta puuhaa kuin neulominen. Ajattelin muutenkin tänä vuonna tehdä vaihteeksi muitakin käsitöitä, esim. kirjonta on ollut tauolla kauan ja se houkuttelee. - KS -

      Poista
  5. Palapelien kasaaminen on ihanaa. Teen palapelejä niin paljon, että ukkelini teki minulle alustan Foam-levystä, johon laittoi reunoiksi tarrakiinnitteistä kaapelikourua (saa tokmannilta). On hyvä, että saa pelin siirrettyä syrjään,
    On kyllä herkkuväri tuossa langassasi

    VastaaPoista
  6. Usko näyttää olevan hyvä apu palapeliä tehdessä! Mulla on 2 kappaletta tuhannen palan palapeliä ihan koskemattomina. Ehkä jonain päivänä pyydän Sulon avuksi ja ryhdytään homiin.

    VastaaPoista
  7. Minulla on tuo kissa-palapeli tauluna. Yksi kukkakimppu-palapeli odottaa kokoamistaan. Ehkä saan jossain vaiheessa tyhjennettyä pöydän ja laitettua palapelimaton siihen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.