tiistai 26. joulukuuta 2023

Kalenterin loppu ja palapelin pariin

 Luukut 22. -  24. :




Kaikki kasassa ja rivissä:




Usko sai joululahjaksi kaksi pussia namia. Eka piti heti-heti avata.






Mä sain 1000 palan palapelin kuten jouluun kuuluukin, jo 1962 alkaen. Tämän nimi on Knitty Kitty! mutta kyllä kaikki on virkattua ja virkuukoukutkin tuolla kirjahyllyssä. Noh, ei pelien painajat kaikkea voi tietää.

Kaikki on valmiina: omat ja Uskon namit hollilla ja alusta levitetty.



Aattoiltana valmistui:


1. joulupäivänä se tulikin jo valmiiksi. Mun virkkaama kissakin tuli kuvattavaksi ja varmaankin luuli saavansa tästä kavereita, mutta kovin nuo ovat hiljaisia:)


KS

4 kommenttia:

  1. Palapeli 1000 palaa kuuluu meilläkin jouluun. Eilen koottiin tytön kanssa, minä jäin vielä muiden nukkumaan mennessä muutaman palan laittamaan, mutta niinhän siinä kävi, että tein sen sitten valmiiksi, tämän vuorokauden puolelle meni.
    Kiva aihe sinullakin,meillä jouluaiheinen katukuva Cardiffista. Täällä kisut jäivät ilman lahjoja(oma ja pojan kissa).
    Hyvää loppuvuotta ja onnekasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Oletpa nopea palapelin tekijä. Hyvä kuitenkin, että kissa tuli tarkastamaan, ovatko kaikki palat oikealla kohdalla.
    Minulla on jäänyt palapelien teko, vaikka kaapissa on muutama iskemätön odottamassa. Käsitöitä, lähinnä neuleita syytän tästä. Samoin on jäänyt pianon soitto, kun langat vetävät puoleensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli helppo palapeli kun oli paljon erilaisia värikohtia. Uusi aloittamani peli on huomattavasti vaikeampi kun siinä on paljon tummia kohtia eripuolilla kuvaa, vaikea erottaa niitä toisistaan. KS

      Poista
  3. Palapelit vievät kyllä mennessään! -Noista kalenterilangoista saa hienoja yhdistelmiä tai lisäystä johonkin muuhun lankaan. Jännä nähdä, mitä puikoiltasi valmistuu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.