sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Muistoja

 Silloin joskus kun ei vielä ollut näitä pikaviestimiä niin ihan oikeasti kommentoitiin blogeja ja kirjoitettiin kortteja yms. henkilökohtaista viestintää oli runsaasti. Blogitutut oli tuttuja vaikka heitä ei koskaan tavannutkaan. 

Eilalta olen saanut kaksi taidokasta ja kaunista ristipistokoristetta, roikkoja kuten sanonta kuuluu. Tai onhan tuolla vielä yksi pöllökin mutta kuvasin nyt nämä jouluiset.

Poron sain ihan espanjaan asti, jossa silloin vietin joulua. Tuli sinne muiltakin pieniä kirjeessä kulkevia lahjoja. Tässä linkki, jossa kuvissa näkyy jo paljon postin tuomaa joulua  Kaikista olen edelleen kiitollinen ja lämmöllä muistelen menneitä aikoja.


Tässä toisessa työssä tuon kissan Eila nimesi silloiseksi kissaksi Hali, mutta kyllä se tänä päivänä on ihan hyvin myös Usko-kissa.


Tänään 17. joulukuuta lankakalenterista tuli jälleen kaunis sinisävyinen lanka. Kyllä nyt täytyy alkaa miettimään mitä näistä kaunokaisista teen, ei niitä ihan pelkiksi raidoiksi tohdi laittaa. Ja kun on siis entisiäkin minivyyhtejä. Noh, aika tavaran kaupistee;)



KS

8 kommenttia:

  1. Hienoja ristipistotöitä. Minulla on sinulta saatu joulukoriste ja huomenna varmaan laittelen hieman joulujuttuja esille. Kaikkea kivaa pientä ja ihania lankoja on sinun joulukalenterista tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulla on sulta parikin oikein kivaa pussukkaa, jatkuvasti käytössä. - KS -

      Poista
    2. Semmoinen kalapussukka olikin just espanjaa varten kun itse tein kissapusseja erilaisia niin sä tykkäsit, että pitää olla kalakin :) - KS -

      Poista
  2. Roikosta en ole ennen kuullut, mutta kauniita ristipistotöitä nuo ovat ja ihania muistoja myös taannoisilta Espanjan jouluilta.

    VastaaPoista
  3. Juuri tänään viimeksi ajattelin sinua kun punaiselle, sinun neulomallesi joululiinalle mietin paikkaa. Keltainen pääsiäisliinakin on aina käytössä. Muistan hyvin ne sinun Espanjan kirjoitukset, oli aina mukava lukea mitä sinne kuului. Ei silti, kyllä on nytkin mukava lukea kuulumisesi, aina luen. Leppoisaa jouluviikkoa! T. Eila

    VastaaPoista
  4. Minullakin on Eilan taidokas pistotyö.
    Upeat nämä sinun muistosi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja TeSa'lta mulla on monta kivaa lasityötä. Kaikilla on paikkansa ja aikansa. Punatulkut on koko talven hitti.

      Poista
  5. Minäkin kaipaan entisiä aikoja, kun blogeissa oli vilkasta ja asioihin perehdyttiin aivan eri tavalla kuin nykyisin. Jos kertoo facessa vaikka sairastumisesta, miin melkein kaikki peukuttavat. En ymmärrä tätä ollenkaan.

    On kyllä taidokkaita ristipistokortteja.
    Olen tehnyt paljon ristipistotöitä ja tiedän,että pienessäkin kirjomuksessa on iso työ-
    Aivan ihana herkku tuo uusi lanka. Aivan huippuihana väri.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.