sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Kypärämyssy ja uusia minivyyhtejäKypärämyssy eli nykyaikaisella nimellä tunnettu balaclava. Tämä on Petite Knit November balaclava ohjeella neulottu. Päälanka on Perfect sukkalanka ja mohairit lankalaatikon jämistä. Tuli ihan kiva, toivottavasti sopii saajalleen.

Joulukalenterista on taas kaksi luukkua avattu ja kauniita lankoja sain, kuvassa mukana myös mun sormuskissa aarteineen.


 

 Kymppiluukun LEM langan nimi on Destination Hashima Island, se on Japanissa.


 

Kyllähän tuonne mielellään matkustaisi (kuvakaappaus Hasmina Islandin sivulta)


Tonttuviirin laitoin lauantaina paikoilleen. Se on oikeinkin kiva.


 

Tässä mietin, että kuinka käy joulukorttien: menevätkö perille ajoissa? Kävi nimittäin niin, että sain Virpin lähettämän postikortin italiasta kahden kuukauden kuluttua postileimasta! 

Se on saanut päällensä tarran jota "käytetään koneellisen lajittelun apuna". Kun kone ei osaa lukea käsinkirjoitettua osoitetta, niin joutuvatko kaikki joulukortit tarroitettaviksi ja perille ehkä pääsiäisenä??

KS

PS: Huomaan, että kaikki kommenttinne eivät näy blogissa! Näen kyllä kaikki täällä kirjoitusnäkymässä. KIITOS kaikille, kommentoikaa vaan, kyllä ne luetaan vaikka ovatkin "näkymättömällä fontilla" kirjoitetut.

ks

2 kommenttia:

  1. Kiva myssy. Voisikohan tuohon käyttää minivyyhtejä?
    Nyt minäkin sitten tiedän, mitä tarkoittaa balaclava. Sana on vilahdellut esim. Raverlyssä.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuohon voi käyttää mitä vain lankoja. Tämän ohjeessa on kyllä paksumpi lanka kuin nämä minivyyhdit mitä mulle tulee. Enkä niitä tämmöiseen raaskiskaan laittaa. - KS-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.