lauantai 22. toukokuuta 2010

Helatorstai


Koittihan se saareen menopäivä vihdoinkin. Aamupäivä oli sumuinen mutta vuorovene löysi perille. Eipä olla ennen menty saareen niin, että saari näkyy vasta kun ollaan jo melkein perillä. Tavaraa oli veneen täydeltä, moni tuli kesäasumuksensa pystyttämään.Sain Huvilalleni oikein lautalattian! Stadi joskus teki muutaman tällaisen teltanpohjan kokeeksi. Sitten rahat loppuivat. Tämä yksilö oli jäänyt pieneksi edellisen "omistajan" hankittua suuremman teltan ja onni potkaisi minua kun sain tämän käyttööni. Puolen talvea mietiskelin, kuinka systeemi toimii ja miten teltta siihen asettuu. Mutta kun oli hyvät apurit, Ville ja erityisen kätevä Maria, niin kaikki kävi sutjakkaasti ja onnistui erittäin hyvin. Aikaahan ei paljoa ollut, koska apurit lähtivät iltapäivällä takaisin kaupunkiin.Tärkeä homma: laittaa reiänreunoja teltan helmaan.


Kehikon reunassa oli reiät, joten päätin reijittää helman ja kiinnittää sen narulla kehikkoon. Kätevä ja helppo ratkaisu. Sana on jo kulkenut saaressa, että onpa hyvin laitettu;)
Kesän ensimmäinen ötökkäkuva.
Marialle ISO KIITOS avusta!

Marian blogissa Lankatarinoita on tarkempi kuvaus päivän kulusta ja töistä.Yhdessä yössä kotona ei paljoa ehdi teille kertoa ja kun kuvia on kertynyt jo 100! niin valinta on vaikea mistä kirjoittaa ja mitä kuvia pikaisesti tänne laitan. Ehkä kirjoituksen tai pari kerkiän vielä tehdä.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.