lauantai 8. toukokuuta 2010

Sytomyssypäivä on paketissa.


Jezz, myssypäivämme onnistui hyvin, hienosti! Pöytämme luona kävi paljon uteliaita ihmisiä, joten tieto asiasta on levinnyt laajalle. Eiköhän kesän aikana mökkikeinuissa valmistu monen monta myssyä;)

Etelä-Suomen syöpäyhdistys ry oli myös läsnä ja saatavilla oli kaikenlaista tietoa tästä niin monia koskettavasta sairaudesta.

KIITOS KirsiR sekä neuleystävät

Tintti, LeaP, Anitta, Virpi, Marjut, Marjatta, Mari, Katri!

Ihanaa kun on tällaisia avuliaita ja innokkaita ihmisiä, jotka pyyteettömästi auttavat ja osallistuvat.KIITOS Tikatalle mukana olosta, lankalahjoituksista teetee ja Coats.Jokaisesta Tikataan palautetusta sytomyssystä saa arpalipukkeen.

Palkinto arvotaan elokuun alussa, ja se on tämä kaunokainen, Bernette Fun Style.
Kirsillä oli esitteitä monesta aiheesta.

Lankaa,  lankaa, myssyjä .....
"Touhutäti" Sanna


"Touhutäti" Leena

Tämä päivä oli hieno päätös osallistumiselleni tähän kampanjaan. Muutaman päivän - Susun laskelmien mukaan 5 yötä enää - menen kesäsaareeni, joten en enää pysty aktiivisesti olemaan mukana touhussa. Jatkossa nettitiedottaminen ja kuvien julkaisu on Sannan hoidettavana yhteyistyössä Leenah:n kanssa. Laittakaapa viimeistään nyt Sannan blogi suosikkeihinne.

Tottahan toki netin äärelläkin käyn mutta silloin on blogattavana saari- ja kesäjuttuja (niitä joku odottaakin jo;) )Ihan pakko on vielä kerran kirjoittaa:

KIITOS kaikille tänään mukana olleille, sytomyssyjä tehneille ja niitä tekeville.

Jokainen myssy on arvokas ja saajalleen tärkeä.KristiinaS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.