tiistai 21. syyskuuta 2010

Reval tervitus


Hei! Minä Mansikka, kaverini Viininlehti ja Kirsikka olimme Tallinnan Keskturgin astiakojun hyllyllä. Meitä pyöriteltiin käsissä ja mittailtiin ja verrattiin. Neljänsilmän raati valitsi minut kauneimmaksi!! Olen siis kaunis, kesäinen ja mikä parasta: osaan vislata. Pääsen ensi kesänä Meren Saareen iloisesti vislaten keittämään K:lle kahvi- ym. vettä. Odotan innolla pääsyä uuteen työpaikkaani.
Tässä sitten muut ostokset: tilattuja mohaireja, yksi puikko, ja yksi kirja löytyi Kaubamajan kirjakaupasta. Apollo kirjakauppa on muuttanut uuteen Solaris-kauppakeskukseen. Itselle ostin vain yhden Nika-virkkauslangan, kaksi kerää Any-sukkalankaa Pronksista ja kaksi mustaa huovutuslankaa, joista tulee musta patalappu systerin mustaan keittiöön, sekä tarranauhaa. Ja tietysti Kalevin karkkia iso kasa yms. herkkuja.
Reissu oli Oikein Mukava, kiitos seurasta Maria! Tallinna on aina yhtä kaunis ja kansainvälinen, molemmat piristyimme kummasti. Herkuttelemassa kävimme Maiasmokassa ja ihastelimme Kalevin marsipaanimuseon taideteoksia.

KSEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.