keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tuttuja kylässä


Kivasti tänä kesänä kävi tuttuja kyläilemässä Huvilalla. Monesta olen jo kirjoittanutkin ja muutama on vielä jäljellä, tässä kirjoituksessa pari ja sitten jää vielä yksi.

Tiistaina 27.7. luokseni tuli MariaR. Hän majoittui omaan pikkutelttaansa, keitti teet ja sopat omalla keittimellään yms. Hän halusi kokeilla kaikkia vehkeitään ja rinkan sopivuutta ja mukaan otettujen ruokien ja tarvikkeiden riittävyyttä yms. Oli se vaan hauskaa istua vieressä ja katsoa kun toinen touhusi, muutama sivuhuomautus oli pakko heittää. Ja meillä on Niin Mukavaa.

Maria jopa laittoi "talviturkin" menemään, ja pipon myös eli hiuksetkin saivat merivesihuuhtelun. Metsässäkin ehdittiin käydä kävelemessä. Tässä näyte miten kameran eri asetuksilla tulee ihan erilaiset kuvat pahkamöhkylästä.

Torvijäkät ovat kauniita ja herkkiä, niinkuin kaikki muutkin jäkälät.

Maanantaina 9.8. huomasin, kuinka joku tuli tosi määrätietoisesti ylös rantapolkuani; tuon on pakko olla joku tuttu, joka tietää mihin tulee. Ja sehän olikin Virpi perheineen! Kuvia ja kertomusta Virpin Novita-blogissa 13.8. He olivat tulleet meloen kajakeillaan ja majoittuneet länsipään hiekkarannalle, jossa tosin oli äkäisiä muurahaisia riesana. Unohdin ottaa kuvan heidän kulkupeleistään Kaunissaaressa, seuraavana päivänä he olivat jo meloneet naapurisaareen Tallholmeniin saunomaan ja marjastamaan. Kiikarilla leirinsä siellä näin.

Virpi toi tullessaan nämä aivan Ihastuttavat ja Kauniit ristipistotyönsä: neulatyyny ja saksikoriste! KIITOS! Saksikoriste pääsi heti käyttöön kun kirjailin Vanamo-liinaani mutta neulatyyny sai odottaa pussissa kotiintuloa.

Iitu tarkasti kissakuvan:)Virpin melontaretkistä ja pistelyistä voi nyt lukea hänen uudessa blogissaan Elämäni käsityöt.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.