maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulutunnelmia


Käväisin tänään keskustassa hakemassa keskiviikon laivaliput niin ei tarvitse aamusella satamassa jonotella vaan päästään suoraan laivaan.

Ensin vastaan tuli tämä iki-ihana Joulupukki. Tämä on se tärkeä joulumuisto lapsuudesta, toinen oli Espalla näyteikkunaan jouluksi laitettu Märklin pienoisjunarata. Onneksi tämä pukki on säilynyt. Pukki on jo niin vanha, että vilkutuskoneisto ei enää toimi.Sitten Tuomaanmarkkinoille. Taas oli paljon kaunista katseltavaa, kyllä ihmiset on taitavia tekemään kaikenlaista koristetta ja tarvekalua. Narinkkatorin joulumarkkinat unohdin kokonaan, täytyy joku toinen päivä käydä sekin katsastamassa.
Topeliuksen muistopatsaan toinen tyttö on saanut kaulaliinan lämmikkeeksi (Taru ja totuus)


Kotona oli pöydällä päivän posti. Outi-M oli taas muistanut minua. Joulukortissa on minisukka, viimevuotinen sukka on ollut koko vuoden käytössä puikkopiian päällä. Nyt toinen puoliskokin saa sukkansa. Ja huopaenkeli-kokoelmani sai myös lisäystä. Nämä on niin suloisia ja persoonia jokainen. Viime vuonna tällainen oli päässyt joulukorttikuvaani - siis oli matkaillut kesällä saaressa;)


Viime viikolta jäi kuvaamatta Marilta saadut tosi kauniit silmukkamerkit ja Katjun kaunis kortti. Siihen on nuo lumikiteet ommeltu.


KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.