perjantai 10. joulukuuta 2010

Lunta, lunta . . .


Pihavaraston katolle on kertynyt paksu kerros lunta.


Pieni pihapläntti on täynnä lunta, osa on jo työnnetty portista toiselle puolelle.


Tämän keon alla on Calluna!
Tonttukaartini sai lisäystä tiistana kun pienellä neuleporukalla olimme Katjun luona neulomassa ja herkuttelemassa. KIITOS!. Koirulit Muppe ja Lennu nauttivat kun saivat telmiä pihalla puhtaalla lumella. Ai että niillä oli hauskaa!

Arja oli tullut kaupunkiin niin pidimme hänestä hyvää huolta, Katju, Arja, Mari, Marsu: kiitos kivasta illasta. Keskiviikkona olin Arjan kanssaan ostoksilla, keskustan kaupat tuli kierrettyä. Nälkähän siinä tuli, söimme Omenapuussa. Arjalta sain "syndekukkana" itsetekemäänsä saippuaa ja muistikirjan ensivuodelle. KIITOS!

Nää on sitt Joulutonttuja mutta tulevat kyllä hyvin toimeen Saaritonttujen kanssa.
Muutama neulomuskin on valmistunut joulupussiin laitettavaksi: pipo Viking Froyagarnista, jonka sain nyt lopultakin käytettyä loppuun. Tumput on paksummasta vironhahtuvasta, nekin viimeisiä senttimetrejä myöten loppu! Joulupussiin on kertynyt aika monta asustetta. Pussihan matkaa jouluna Leville, jossa systerin perhe viettää ikimuistoisen joulun, onhan mukana monta ulkomailla elävää lasta ja aikuista. Tuskin toista kertaa pohjoisen joulua tulevat viettämään. Joulupukin tapaaminenkin on lapsille luvassa.


(on noille paritkin;) )

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.